You are not logged in.

22

Monday, April 7th 2014, 11:18am

WasLey

Intermediate

• Send private message

Drakdish özelden bana ulaşırmısın çok kısa bir soru sorucam

23

Monday, April 7th 2014, 11:22am

zahmet olcak ama size özelden attığım mesajada cvp veriseniz
MedusaTT
Casus-55 > (60)
HACIBEKTAŞLI
TÜRKİYE

24

Monday, April 7th 2014, 11:42am

yardim edermisiz oyuna giremiyorum her seyi aynen yapdim ama olmadi

25

Monday, April 7th 2014, 11:45am

Duyurular bölümünde bu sorunla ilgili bir başlık oluşturdum :)

26

Monday, April 7th 2014, 3:23pm

Screeamy

Trainee

• Send private message

Bu sorun banada oldu attığın fotada oturumu kapat yazısı var onu kapat ve tekrar eski siteden dene sorunun çözüldüğünü göreceksin

27

Tuesday, April 22nd 2014, 11:03pm

hesap aktarımı sorunu için Darkdish lütfen yardım edermisin mesaj atmıştım.hatta ticket bile attım hala cevap yok

şimdiden teşekkürler

28

Friday, May 2nd 2014, 10:29am

admine yazdık ama bakalım ne zaman halledilir, karakterimi verin bana :=)

29

Monday, August 8th 2016, 11:42am

Hesap aktarma sorunu

2 sene sonra geri başlayım dedim 2 gündür kimsye ulaşamıyorum Arkadaşlar yardımcı olabailiecek kimse yokmudur. Kullanıcı adı mail kabul etmiyor hesabım yokmuş gibi görünüyor şu an başka hesap açıp free servere giriş yaptım ve kendimi ekledim ancak 55 paladin olarak görünüyor 70 ten önceki max lvl neydi tam hatrlamıyorum ama 60 küsürlerde bi lvl de olması gerekiyordu bi yetkili lütfen irtibata geçebilirmi benimle.şimdide nTeşekkürler

30

Thursday, August 10th 2017, 6:21pm

Karakterimden Nami Nişan Yok

3 4 sene once ara verdım oyuna yenıden ındırıp gırdıgımde ıse karakterım yoktu yenı karakter yarat cıktı ve yenı karakter yarattım eskı karakterıme ulasamıyorum yardımcı olursanız sevınırım tum sevkım kırıldı ne guzel eskısı gıbı devam edıcekdm yardımcı olun lutfen emeğim var hesabda okadar saygılarr

This post has been edited 1 times, last edit by "Buzz61" (Aug 10th 2017, 6:29pm)

31

Thursday, August 10th 2017, 6:28pm

Karakterimden Nami Nişan Yok

karakterime 3 4 sene ara vermıstım sımdı tekrardan baslamak ıstedım fakat karakterımden namı nısan yok saskınlık ıcındeyım bu durumda kım bana yardım edıcek saygılarımlaa lutfen yardımınızı beklıyorum yenı karakter yarattım fakat zevk alamıyorum okadar emek varken 0dan başlamak cok guç bu skıntımla ılgılenmenız dılegım ıle ....

Rate this thread