Eline sağlık. Baya emek vermişsin. Seninle oyunda bazı PVP alanlarında karşılaşmışızdır. Büyücüyü iyi oynayan birisin.
Konu ilgimi çekti çünkü şu an ozan oynamama rağmen oyuna başladığım ata karakterim büyücü. Gerçi ilk başladığım büyücü talent sistemi şu ana göre çok değişti bambaşka bir sistem gelmiş.
Büyücü astralde dungeonlarda oynaması zevkli bir karakter. Fakat iş PVP noktasına geldiğinde benim ekran başında sinir kat sayım artıyor.
şöyle ki eğer büyücü uzakta kalmadığı sürece başına gelenler
asker gelir kafana zıplar yere serer iki vuruş yapar ışığı görürsün
pagan gelir peti yüzünden büyü kesilmesinden bir vurana kadar üç yersin
mistik gelir geldiğini bile anlamazsın ordan oraya zıplarsın sersemlersin
karabüyücü gelir bir zehir atar başka bişey yapmasına gerek yok şifan olmadığı için zamanla ölürsün
ozan gelir pardon gelmez sen ona koşa koşa gider yere serilirsin sonra kafanda kovayla gezersin
şifacıyı saymıyorum bile az biraz sağlamsa ölmüyor mübarek
ben pvp'de büyücüyle onarken kontrol etkisi yemekten bıkkınlık geldi artık öyle ki klavyeyi mouse u bırakıyordum yapacak bişey yok. bir tek irade gücünü 2 dk'da 1 kullanabiliyorsun.kaçmak içinde tek şansın ileri ışınlanıp görünmez olmak .
Ama büyücüyü ortaya aldılar mı canını okuyorlar.
Yani diyebileceğim aynı item seviyesine sahipken büyücü ile ortalama bir klavye mouse ve yetenek kullanımı dahilinde çoğu karaktere karşı pek şansı yok. o nedenle rakibi yenebilmek için çok ekstra bişeyler yapmak lazım.
Bu yüzdendir ki büyücü dominyonda bile ilk hedef alınıp ölen karakter olduğu için çoğu birlik dominyon savaşlarında taşları çok sağlam olmadıkça sağlam gruplara almıyor.
3-4 farklı mmorpg oynadım. Bu oyuna başlarken büyücü sınıfını sevdiğim için büyücü ile başlamıştım ama oyun yapısı gereği malesef soğudum büyücüden.
rehber için tekrar tebrik ederim. iyi oyunlar