Sie sind nicht angemeldet.

21

wcf.global.timeFormatLocalized

Ben starkiller arkadaşa katılıyorum nadir nesne konusunda tamam firmalarin gideri elbette vardır bizde kristal almak zorunda değiliz o konu tamam ancak özellikle Türkler tarafından olaya bakarsak eskiden 100 tl ye 2k kristal alıyorduk şimdi ise yaklaşık 3324 kristal felan alabiliyoruz ancak aldığımız kristalin alım gücü düştü bu bir gerçek eskiden 10 kristal olan bilgi cildi 60 kristale fırlayarak tam 6 kat pahalılaştı ama bizim aldıgımız kristal 1.5kat arttı yani eskisinden oldukça pahalı bir nadir nesne dükkanı ile karşı karşıya Türk oyuncular ancak yabancı oyuncularda bu gibi bir sıkıntı malesefki yok hatta daha ucuz oldugunu bile belirtiyorlar sebebinide açıklayım:biz Türkiye olarak TL kullanıyoruz NA dan gelener $ EU dan gelenler Euro kullanıyor ve bu insanlar bu para üzerinden maaş alıyorlar vs. şimdi 1$=2,08689845 Türk Lirası 1 Euro=2,8484077 Türk Lirası dolayısı ile aslında burda paramızın euro ve dolar karsısında değersiz kalışından dolayı bi sıkıntı çekiyoruz aslında fiyatlar eskiye göre ucuz onlara göre ama bize gre biraz pahalandı :)

en iyisi rusların parabirimini kullanalım herkez için ucuza gelir:D

22

http://forum.allods.ru/showthread.php?t=111042

böle bişey bize yıllar sonra gelir
Hayır gelecek güncelleme ile element krallıgı eskisnden iyi olacaktır artık ruslarla aramızda güncelleme farkı kapanacaktır.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

23

Hazır yapılmamışken yapıyım dedim :)

Ben olsam Allods Online`ı satın alırdım.

Bu yazıyı gördükten sonra Quantic;

24

Cora

Schüler

Beruf: Ork

• Nachricht senden

ben olsam bu kediyi beslemezdim baktıkça moralim bozuluyor nasıl bir tipi varsa artık :|