You are not logged in.

21

Thursday, January 8th 2015, 4:32pm

Video güzel olmuş bu müzikle geldiğinizi bileydim hiç direnmezdim :)
seni gemide teketek kaldıgımızda neyin gazıyla kestiğimi sanıyosun :D:D

22

Saturday, January 10th 2015, 9:51pm

İkinizi birden kesemememin nedeni demek oydu :)
Düşman da olsan mert ol oran buran oynamasın...

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…D=4916&pageNo=1

23

Sunday, January 11th 2015, 12:58am

Böyle etkinlikler güzel.Biz Türk'lerden başka da burda pvpden gram anlayan adam yok.Türkçe bir birlik adıyla yolunuza devam etmenizi cidden takdir ediyorum,karşı taraftaki tüm "karakterli" Türkleri bir araya getirirsiniz umarım.

Baskına gelince,belki bizde iade-i ziyaret yaparız,belli mi olur ;) :)
Dancingfear

24

Sunday, January 11th 2015, 10:19am

Agıt talentle gelmeminde büyük etkisi var tabi en büyük kozu metanet ve kanasusamayla ayakta kalmak olan bi karakterin elinden bunu alırsan demekki 4 e 1 vs atıp ayakta kalana bu karakter teke tekte de cok rahat inebiliyormuş :)

25

Sunday, January 11th 2015, 2:05pm

Böyle etkinlikler güzel.Biz Türk'lerden başka da burda pvpden gram anlayan adam yok.Türkçe bir birlik adıyla yolunuza devam etmenizi cidden takdir ediyorum,karşı taraftaki tüm "karakterli" Türkleri bir araya getirirsiniz umarım.

her zaman bekliyoruz dancing zaten serverlar birleşmeden önce bu tarz baskınlar (ki benim en fazla keyif aldıgım pvp tarzıdır) ittifak tarafındanda imparatorluk tarafındanda sıklıkla yapılan eylemlerdi ancak serverların birleşmsiyle birlikte herkes unuttu böyle etkinlikleri başlangıcını biz yaptık devamıda hem ittifak tarafından hemde bizim tarafımızdan gelir :)

26

Sunday, January 11th 2015, 2:12pm

her zaman bekliyoruz dancing zaten serverlar birleşmeden önce bu tarz baskınlar (ki benim en fazla keyif aldıgım pvp tarzıdır) ittifak tarafındanda imparatorluk tarafındanda sıklıkla yapılan eylemlerdi ancak serverların birleşmsiyle birlikte herkes unuttu böyle etkinlikleri başlangıcını biz yaptık devamıda hem ittifak tarafından hemde bizim tarafımızdan gelir :)
Bu arada güzel düşüncelerin içinde teşekkür ederim tüm ayasofya birliği adına.Amacımızda bu taraftaki tüm türkleri bir araya getrip tekrar türk gücünü ortaya cıkarmak.Ancak severlar birleşince güçlünün yanında olma kararına varıp tüm türkleri dagıtan,kendi güçlerine güç katan fakat türkleri oyundan silinme tehlikesiyle burun buruna bırakan bazı oyuncuların kafalarını degiştirip türk oldukları aklıllarına gelmesi lazım.T ürkün türkten baska dostu yok bunu herkesin bilmesi/anlaması lazım !

27

Monday, January 12th 2015, 1:47am

Haklısın,bizde ittifakta negatory'de onu yapmaya çalıştık ama değmeyen insanlarla uğraşmışız.Belki bigün yollarımız kesişir,başarılınızın devamı dileğilyle.
Dancingfear

28

Monday, January 12th 2015, 10:01am

hmm

Agıt talentle gelmeminde büyük etkisi var tabi en büyük kozu metanet ve kanasusamayla ayakta kalmak olan bi karakterin elinden bunu alırsan demekki 4 e 1 vs atıp ayakta kalana bu karakter teke tekte de cok rahat inebiliyormuş :)
Aynen ozanı çözmüşsün bence çok da zor bir karakter değil zaten güzel de oynuyorsun tebrikler..
Düşman da olsan mert ol oran buran oynamasın...

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…D=4916&pageNo=1