Müneccim olmadığımızda göre sadece birkaç varyasyonda bulunabiliriz .Peki bu oyun ileriki yıllarda istikrarını korur mu yoksa bir yerden sonra durulur mu? Çünkü sınavlarım var ve 2 sene gibi bir süre için çok aktif olamayacağım.2 sene sonrası aylık ücretli servera katılmayı düşünüyorum ama o zamana kadar insan kalır mı diye merak ediyorum.
Peki bu oyun ileriki yıllarda istikrarını korur mu yoksa bir yerden sonra durulur mu? Çünkü sınavlarım var ve 2 sene gibi bir süre için çok aktif olamayacağım.2 sene sonrası aylık ücretli servera katılmayı düşünüyorum ama o zamana kadar insan kalır mı diye merak ediyorum.
ama bide şu var nereye kadarücretli sunucu oynıcaksın yani oraya verdiğim parayı F2p de taş basmak için kullanırım yani mesela P2p de 3 yıl üyeli oynadın oraya vericeğin parayla taş basıp nadir nesneden istediğini alırsın bence gayet garip bir yöntem aklım karıştı yaaarkadaşın bilgilendirmesine düzeltme yapmak istiyorum aylık 65TL değil aylık 10Euro buda 30tl gibi bir tutar yapar tabi 2 aylık ya da 3 aylık alırsan %20-%30 gibi indirimleride oluuyor.Aylık basacağın taşları hesaplarsan P2P serveri gayet makul görünüyor bende oyuna 2013'te ara vermiştim. 1 hafta oldu oyuna başlayalı Anka birliğindeyim ittifakta ve yardımlaşmaları gayet iyi taş derdim tomar derdim tütsü derdim binek derdim mahfaza derdim olmasın diyorsan gayet makul bir ücret.
Dieser Beitrag wurde bereits 6 mal editiert, zuletzt von »Wanzeru« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
ittifakta 2.5 sene boyunca oynamış birisiyim son nickim haylaztekelciydi mühendis çar tecrübeliyim yani bağzı olaylardan sonra başlamamak üzere bırakmıştım oyunu çarı dahi sildim yeniden başlamayı düşünüyorum bıraktıgım zamanlarda bi birlik boy göstermişti impde adını unuttum bi abi vardı rapçi :d o birlikten birileri tekrar başlayan bi oyuncuyu aralarına alırmı?
Konu açmadan önce arama motorunu kullanın.
ben eski bi oyuncuyum itt tarafında venomlordss-swathi-haylaz tekelci nickelriyle oynadım en son hesabmı silmiştim şimdi geri dönmeyi planlıyorum
ama bildiğiniz üzere artık 7-8 taşda işe yaramıyor en kötü 9 çünki millet zaten 11 taş oyuzden ücretli sunucuya geçicem ama tam bilgi sahibi değilim
ücretli sunucuda taş yok diyorlardı bunun yanında sadece iteme göremi item kasan emek harcayanmı kral oluyor?
birde önceden dediğim gibi 2 sene itt oynadım imanım kavruldu ücretli sunucuda impde türk sayısı nasıl?
cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar ,
Biz 4 arkadaş allods'a başladık ben daha önce 8 ay kadar oynadım erXan nicki ile hala tanıyanlar hatırlayanlar vardır.
Şimdi sorum şu f2p de başladık diğer arkadaşlarında oyunu tanıyabilmesi için.
p2p Sw kalabalık nedir. türk oyuncu sayısı nedir bilgisi olan var mı?