Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 2 times, last edit by "Discotech" (Dec 3rd 2015, 6:03pm)
dostum işte haklısın ama bunun çözüm yoluda var geç p2p sunucusunda orda para yatırma diye bi olay yok sunucuya kristal çekemiyosun herkez eşit orda kasıl ne derd ne tasaselamlar..
hemen hemen bütün yorumları okudum ne dediyseniz yerden göğe kadar haklısınız . oyun resmen şunu diyor ya para yatır yada oynama yani 2x olan yerlerdeki goldu yarı yarıya kısmanın başka bi izahı yok
cünkü bayadır kimse gold kasamıyordu her gold kasılan farm yapılan yeri okadar kıstılarki bu 2x birazcık olsun bi umuttu sanırım oda fazla geldiki kıstılar tamemenve haklılar bişey diyemiyorum eter kısıtlı düşmüyor nerdeyse, amalgam satılmıyor gold kasacagın tek bi etkinlik yok kimseye buyrun gelin güzel bi oyun diyemiyorum demiyorum cünkü şu an ben bile pismanım şurda tek tutunma noktası arkadaşlıklar oda bu yüzden dagılıyor ki dagılırsa kimse kalmaz
This post has been edited 2 times, last edit by "Discotech" (Dec 3rd 2015, 6:03pm)
Altın kuru 170 gerisini sen düşün .
P2P sunucusuna geç para yatırmak istemiyosan
This post has been edited 2 times, last edit by "puding" (Dec 4th 2015, 11:34am)
Bizimde durumumuz yok diye p2pleye geçtim. Aylık ödeyeceğin maksimum miktar 30 lira hergün kenara 1 lira atsan zaten 30 lira edio hadi onu geçtim 3 aylık alsan günlük kenara 50 kuruş civarı bişi atıcan sen f2p de bi taş basmaya çalışsan min 200 lira karşılaştırma yaptığında p2p çok daha makul aylık 30 lirada çokda zor bi fiyat değilŞuradaki ironiye bakar mısınız ? Para yatırmak istemiyorsak paralı sunucuya geçecekmişiz.yani adı üstünde pay2play. !!!
Bu arkadaş P2P'de insan kaynakları olarak çalışıyor galiba. senin anlayamadığın şey burada gerçekten de durumu olmayıp aylık ücret ödemeden sadece emekle oyun içerisinde birşey yapmanın peşinde olan bir topluluk var. Şikayet ise çok basit. Artık eskisi gibi gold kazanılmıyor ve yapılan masraf kat be kat arttı.
Konunun ilk mesajına noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Malesef bu oyun cüzdanı kalına hitap ediyor. emek verenin emeğinin karşılığı her patchte 1/4 azalıyor. 7.0 patchinde 1/4 daha kısarlar herhalde. gerçi kaldı mı ki goldu kısacak yer bilmiyorum.
This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (Dec 4th 2015, 6:39pm)
Bizimde durumumuz yok diye p2pleye geçtim. Aylık ödeyeceğin maksimum miktar 30 lira hergün kenara 1 lira atsan zaten 30 lira edio hadi onu geçtim 3 aylık alsan günlük kenara 50 kuruş civarı bişi atıcan sen f2p de bi taş basmaya çalışsan min 200 lira karşılaştırma yaptığında p2p çok daha makul aylık 30 lirada çokda zor bi fiyat değilŞuradaki ironiye bakar mısınız ? Para yatırmak istemiyorsak paralı sunucuya geçecekmişiz.yani adı üstünde pay2play. !!!
Bu arkadaş P2P'de insan kaynakları olarak çalışıyor galiba. senin anlayamadığın şey burada gerçekten de durumu olmayıp aylık ücret ödemeden sadece emekle oyun içerisinde birşey yapmanın peşinde olan bir topluluk var. Şikayet ise çok basit. Artık eskisi gibi gold kazanılmıyor ve yapılan masraf kat be kat arttı.
Konunun ilk mesajına noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Malesef bu oyun cüzdanı kalına hitap ediyor. emek verenin emeğinin karşılığı her patchte 1/4 azalıyor. 7.0 patchinde 1/4 daha kısarlar herhalde. gerçi kaldı mı ki goldu kısacak yer bilmiyorum.
Sen kimden yanasın biz burda yönetimden bahsediyoruz! Birileri Türk'lerin farkına varmalı artık! Sen bize P2den bahsediyosun burdan oraya iş çıkmaz ben facebook sayfamızdanda yazdıklarınızı okuyorum bizi davet edenlerin çoğu orada oynamıyor! çünkü sıkıcı bi server.Sana orda oynayan 15 kişi sayarım 14 ü oyunu bıraktı.Konuyu saptırıp serever pazarlığı yapmassak sevinirim.Ozaman şikayet etmeyin diyosun,forum bu yüzden var işin aslı madem oradan çok memnunsun neden buraya gelip player çekmeye çalışıyosun? muhtemeln oyuncu sıkıntısı var, yada başka bir sorun varBizimde durumumuz yok diye p2pleye geçtim. Aylık ödeyeceğin maksimum miktar 30 lira hergün kenara 1 lira atsan zaten 30 lira edio hadi onu geçtim 3 aylık alsan günlük kenara 50 kuruş civarı bişi atıcan sen f2p de bi taş basmaya çalışsan min 200 lira karşılaştırma yaptığında p2p çok daha makul aylık 30 lirada çokda zor bi fiyat değilŞuradaki ironiye bakar mısınız ? Para yatırmak istemiyorsak paralı sunucuya geçecekmişiz.yani adı üstünde pay2play. !!!
This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (Dec 8th 2015, 2:24pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (Dec 10th 2015, 1:32pm)
Farm, Farm zorluğu, Gold, Gold kasamamak, OYun içeriği, para, Para kasamamak