This post has been edited 1 times, last edit by "Shelva" (Jan 27th 2018, 9:29am)
11 Aydır oynuyorum her zaman nakit çekerim ve premmium olduğum halde bloke ediliyorum5 Yıllık hesabım uzun süredir aktif oynamıyordum 1 aydır girmedim bile bloke edilmiş. Neye göre banlandı hiç bir bilgi yokzaten oyunda oyunca kaldı geriye kalanları banlamaktan ne anlıyorsunuz ?
![]()
Ticket Atmama rağmen halen cevabımı alamadım yani nekadar sürücek açmanız en geçArkadaşlar haksız yere bloke edilen çoğu hesabın blokesini zaten kaldırdık bu işlem biraz daha devam edicek.Sizden sabırla beklemenizi rica ediyorum.Ayrıca karakterinizin illegal bir olaya karışmadan bloke edildiğini düşünüyorsanız Destek Ekibimize bir ticket göndermeniz gerekmekte.Ticket göndererek bizlere yardımcı olabilirsiniz , böylece daha hızlı ve kesin bir sonuç elde edilebilir.Destek Ekibimiz
toplu kristal mi ? ben sihirli lamba geldi diye 1500 kri çektim hepsi bu daha öncesindede kri çekmişliğim yok yani uzun zamandır almıyordum 1500 kri için mi ben ban yedim ? oyun sürem 18 19 saat bütün hayatım bu oyun sebepsiz yere oynayan insanları banladılar