Bu saatden sonra açsalarda açmasalarda fark etmez.. oyunu birakiyorum, bir servet yatir oyuna ondan sonra bedavaya banlan, yok arkadas 3 kurusa bes kofte. her ay parayi bayil oyuna ondan sonra haksiz yere ban ye ve beyfendilerin zevkine birak isi.. simdi acsalar bile ilerde ayni olayin tekrarlanmayacaginin garantisini kim veriyor. BU ADAMLARIN ISLERI NE? KACAK SATIN ALANLARI TEKER TEKER TESBIT EDIP BANLASALARDI !! bu oyunun sonu yavas yavas geliyor, bir ben degilim boyle dusunen![]()
Arkadaşlar olayın başladığı andan itibaren çok fazla sitem mesajı attınız sizi de anlıyoruz fakat sandığınızın aksine ekip şu anda bile uyumuyor bu konu hakkında çalışıyor. Belki Türkçe ticketlara biraz daha geç cevap veriliyor olabilir fakat bu sorun da zaman geçtikçe ve ekip sistemi tamamı ile yerine oturunca düzelecektir. Belki canınız çok fazla sıkıldı ve soğudunuz ancak bu işlemler herkesin iyiliği için. Ayrıca bazı oyuncular ''artık yönetime güvenilmez , yarın bir gün oyunu kapatıp giderler'' gibisinden atıfta bulunuyorlar. Bakınız bu olay sanıldığı kadar kolay değil. İçinizi ferah tutabilirsiniz.
Neyse her ne kadar bu yazımı pek fazla umursamayacağınızı bilsem de sizlere bunu bildirme gereği duydum.
Gecikmeler için özür diliyoruz.
Gerçekten işte istediğimiz doğru düzgün cevap buydu diğer mod lar devamlı aynı şeyi tekrarlayıp duruyor bu konuya böyle bi açıklık getirdiğiniz için çok teşekkür ederim hakikaten helal olsun 3 günün sonunda adam akıllı bir cevap tekrardan teşekkürlerArkadaşlar olayın başladığı andan itibaren çok fazla sitem mesajı attınız sizi de anlıyoruz fakat sandığınızın aksine ekip şu anda bile uyumuyor bu konu hakkında çalışıyor. Belki Türkçe ticketlara biraz daha geç cevap veriliyor olabilir fakat bu sorun da zaman geçtikçe ve ekip sistemi tamamı ile yerine oturunca düzelecektir. Belki canınız çok fazla sıkıldı ve soğudunuz ancak bu işlemler herkesin iyiliği için. Ayrıca bazı oyuncular ''artık yönetime güvenilmez , yarın bir gün oyunu kapatıp giderler'' gibisinden atıfta bulunuyorlar. Bakınız bu olay sanıldığı kadar kolay değil. İçinizi ferah tutabilirsiniz.
Neyse her ne kadar bu yazımı pek fazla umursamayacağınızı bilsem de sizlere bunu bildirme gereği duydum.
Gecikmeler için özür diliyoruz.