Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 1 times, last edit by "Jinn" (Jan 30th 2018, 5:28pm)
Lütfen artık tahmini kalan süreyi söyler misiniz? 2 şubat sabahı açmayı umuyoruz yazmışsınız fakat saat 15:08. Saygılarla
This post has been edited 1 times, last edit by "alamutkalesi" (Feb 2nd 2018, 12:22pm)
Yazıyı dikkatlice okumuş olsaydınız sosyal medya hesaplarımızdan duyurduğumuzu ve alıntı yaptığımın göstergesi olarak da ''...'' tırnak işareti içerisinde yazdım. Tekrar bilgilendirme maksatlı. Sorunlar hakkında Teknik Ekibimiz tüm gayretleri göstermekte sorunların çözümü için uğraşmaktadırlar. En kısa zamanda zorlukları çözüp sorunların giderileceğinden eminim. Sadece biraz sabır göstermek gerektiğini hatırlatmak istedim.Mod abi bunu portaldanmı kopyaladın aynı yazı portaldada var bugün için. Yarında hafta sonu diyip çalısmıcaksınız
SENİN BİRLİGİNDAKİ BAN ALAN KİSİ KİM ACİKLARMİSİN NİKİ? ALAN BAN YEMEDİ SATANDA YEMEDİ EGER Kİ CİDDEN BAN O KİSİLERE YÖNELİK OLSAYDİ NE SATAN NE SENİN BİRLİGİNDE (LEGEND İSA) TEK KİSİ KALMAZDİ. KİMLERLE UGRASİYORUZ COL COCUK.Şahsen benim kendi birliğimde kaçak kristal ile ilgilenen oyuncu şu an da banlı. Karalama kampanyasını başlatmadan önce daha ayrıntılı bilgi sahibi olman gerek.
SENİN BİRLİGİNDAKİ BAN ALAN KİSİ KİM ACİKLARMİSİN NİKİ? ALAN BAN YEMEDİ SATANDA YEMEDİ EGER Kİ CİDDEN BAN O KİSİLERE YÖNELİK OLSAYDİ NE SATAN NE SENİN BİRLİGİNDE (LEGEND İSA) TEK KİSİ KALMAZDİ. KİMLERLE UGRASİYORUZ COL COCUK.Şahsen benim kendi birliğimde kaçak kristal ile ilgilenen oyuncu şu an da banlı. Karalama kampanyasını başlatmadan önce daha ayrıntılı bilgi sahibi olman gerek.
AYNEN SANA KATİLİYORUM.. TAMAMEN OLAYİN ÖZETİ BU. BEN SATAN KİSİNİN BAN ALMADİNİ GÖRDÜM Kİ DİKKATİNİZLE ALLODS ONLİNE FECEBOK HESABİNA GİRİN YORUMDAKİ KÜCÜK COUGA BAKİN 14 15 YASİNDA 13 TAS BASTİM BAN YEDİM DİYORBana dediysen, benim birliğimdeki kullananlar, binlerce liralık kaçak kristal alanlar şuan oyunu aldıkları kaçak kristaller ile yaptıkları itemler ve taşlarla oynuyorlar. Hiç bir şekilde o kristalleri falan ödemedilerde.. Keza daha önceki mod beğler saygı çerçevesinde konuşurken sizin böyle senli menli konuşup atar yapmanız hoş değil. Sizi tanımam etmem, paranoyak davranıp karalama kampanyası hayalleri kurmanıza kargalar bile güler.