Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Shopa gelen eski kutsal silahlar

neden sadece p2p ? niye f2p içinde gelmedi yada gelicekmi ?
ANTWAN 80LV GREAT SCOUT, MASTER OF SPARKS, MONSTER.INC

2

evet gerçekten f2p içinde gelmeliler

3

Merhabalar, Gündemimizde geleceğine dair bir haber yok maalesef. Yinede hafta içi geri bildirimde bulunup size dönüş yapacağım.
.

4

gündeminizde neden yokmuş anlayamadım bir servere verip bir servere vermemek olurmu ya ? siz rusyaya gelmiş olan eventleri avrupaya getirmekle yükümlü değilmisiniz ? rusyada bu event olduğunda hem p2p hem f2pye gelmişti.

5

Jinn

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Geri bildirim oluşturulacak denmiş zaten.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam %99 ihtimalle Ruslarda da aynı şekilde sadece P2P sunucusuna gelmişti bu satın alım sekmesi.
^ . ^

6

ironist

Schüler

Beruf: Professional Procrastinator

• Nachricht senden

F2P'e gelen çoğu şey P2P'e gelmiyor zaten. 4-5 silah görünümü geldi diye dediğinize bakın aksdlasmkdlcxa

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam %99 ihtimalle Ruslarda da aynı şekilde sadece P2P sunucusuna gelmişti bu satın alım sekmesi.

Bu arada doğru hatırlıyorsun. Aynı silah görünümleri Ruslarda da sadece P2P serverına gelmişti. F2P serverı için böyle bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum zaten.
Rave

7

8

gerek neden yokmuş ? siz önceden almış olabilirsiniz ama ben oyuna 9 ay önce döndüğümde bu görünümler yoktu bende almak istiyorum belki ?

9

Jinn

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Ben de 8.0 civarında biraz ara vermiştim ve o patchin koleksiyoncu sürümünü almak istiyorum ama öyle bir şey mümkün değil.
^ . ^

10

ironist

Schüler

Beruf: Professional Procrastinator

• Nachricht senden

F2P için silah görünümleri zaten mahfaza olarak satışa sunuluyor. P2P için böyle bir imkan yoktu geçtiğimiz güne kadar. F2P'de her şeye sahip olmak gibi bir imkanınız zaten var, bırakın artık şu aç gözlülüğü.
Rave