You are not logged in.

1

Friday, September 7th 2018, 12:51am

Meslek Tavsiyesi

Arkadaşlar oyundaki mesleklerden hangisini öneriyorsunuz (class: warrior)

bir de bu ilk üç yeteneği ayrı geliştiriyoruz ya "kariyer" kısmından ben oradan kendimce açıklamalarını okuyup kendime göre en yararlısı hangisiyse ona göre geliştiriyorum böyle her class için ne geliştirilmeliyle ilgili bir sayfa varsa atarsanız çok iyi olur ve oyunda yeni yetenek açmaktansa ilk üç yeteneğimi geliştirmeye çalışıyorum şuan sadece doğru mu yapıyorum acaba?

2

Friday, September 7th 2018, 1:12pm

• Send private message

Oyunda hemen hemen her meslek gelişimine ciddi katkılarda bulunuyor. Simyacı olursan çeşitli iksirler, demirci-silahçı gibi meslekleri seçersen ileride kendi zırhlarını ve silahlarını yapabilirsin. Bunlardan hangilerinin senin yararına olacağını düşünüyorsan onu seç :). Ayrıca bana sınıfını söylersen sana yetenek ağacı hakkında bilgi verebilirim.
İyi forumlar.

3

Friday, September 7th 2018, 3:40pm

sınıfım warrior zaten söylemiştim birkaç yerde daha sordum simyacılık önerdiler galiba simyacılık üzerine gidicem ama fikir alabilirim hala

4

Friday, September 7th 2018, 3:51pm

simya mesleginde olmassa olmazlar var şifa ve yenile iksiri stat arttıran iksirler ve pvp de olmazsa olmazımız coşku arttıran ıksır:)2. meslek gorevi de var ama 3. mesleği nadir nesneden satın alabılıyorsun

5

Friday, September 7th 2018, 5:52pm

teşekkür ederim hocam bir de hazır ilgiliyken oyunlada ilgili bir sorum var ben oyunda pve yönünden ilerlemek istiyorum yani pvp ye hiç bulaşmak istemiyorum çoğu yerde oyunun pvp si aşırı p2w diye duydum ben pvp ye hiç bulaşmadan oyunun hikayesinde sadece kendi başıma ilerleyebilir miyim?

6

Friday, September 7th 2018, 6:36pm

kendi başıma derken para yatırmadan demek istedim