arkadaşlar 10.0 patch i için yapımcılar online olarak soru cevap duzenlemiş rusça tranlate + traslate kullanarak biraz olayı anlamaya çalıştım. orjinal konuşmaları anlayamadığımdan sadece tahmini konuşacağım

içimizde rusça bilen varsa tabi super olurdu

karman çorman devrik çevirilerden yanlış doğru anlamaya calıştğım ve anladıpım şunlar var.
arkadaşlar 10.0 da allodsun cok buyuk ve karmaşık olmasından yapımcılar kendı istedikleri verimi alamıyorlarmıs sanırım, yanı çok zorlaşmış geliştirme bunun için yeni bir sayfa dedikleri warp ı inşa edicekler miş. warp arkadaş lar şöle diyebiliriz oyun içinde ayrı bir oyun olacak gibi duruyor. ata charlar giremicek. warp alanı kendı başına haritaları savaş modları olan bir yer. 3 adet sınıf bulunacakmış.skıller ayrı özellikler ayrı. buradakı charlardan ata allodsumuza item yollamak mumkun olabilecekmiş. goruntu kalıtesi senaryolar geliştirmeler bakımından 10 senede edındıgımız tum bırıkımlerı kullanıcaz dıyorlar. warp konusunda çok faazla beklentılerı varmış ama neden bu taz birşeye baş vuruyorlar bılınmez ve sanırım bu warpta taş/rune olmayacak sadece ek yan urunler satılacak gibi anladım.
son olarakta rus forumundan anldıgım yapımcılardan bir soru cevap kesitini paylaşayım.
çeviriler translatedir artık ne anlarsak

evet arkadaşlar sonuç olarak çok enteresan bir noktaya gidecek gibi duruyor oyun. rus forumunda bundan rahatsız olanlarla beğenenler yarı yarıya diyebilirim yorumları cevırıp kabaca olumlu olumsuz mu anlamaya çalısıyorum ama bence çok guzel şeyler gelecek gibi dusunuyorum bilmiyorum bende buyuk bı beklentı oluşturabılır. tabi anladığım gibiyse olmayada bilir

biliyorsunuz translate yanlısta cevırebılıyor. ilerleyen surecte göreceğiz arkadaslar yetkili açıklamalardan nasıl bir patch olacak
VARP Nedir?
- Kabaca konuşmak gerekirse, aynı grafik çekirdeğe sahip, ancak kabaca steroidler kullanan başka bir müşteride gidebileceğiniz bir portal oluşturur. Geliştirilmiş grafikler, evet, arkadaş stat. sistem, diğer sınıflar, diğer yetenekler, diğer canavarlar, başka bir oyun. Göz önünde bulundurulması gereken tek önemli nokta, geliştirme hala çok zaman geçene kadar, işin içinde henüz bitmedi.
WARP’den şeyler Allod’ların kendileri için zorunlu olacak mı? Dengesizliğe yol açacak mı?
- Muhtemelen, gitmek zorunda kalacağınız, düz direğe sahip birkaç vites olacaktır, ancak bağış yapmaya gerek yoktur. Kabaca konuşmak gerekirse, WARP'e gitti, arsadan geçti, eşyalarını aldı, Allods'a döndü.
Neden WARP'e ihtiyacınız var, neden Allod'ları geliştirmiyorsunuz?
- İyi bir soru, bak, mevcut içerik, allodlar çok büyük, zaten yapılmış olanların çok büyük bir kısmı birikmiş. Bunu değiştirmek ya da bir yerde geliştirmek zorlaşıyor. Ve ilginç bir oyun yapmak istiyorsunuz, böylece bir tür yenilik etkisi vardı, böylece sallanacak bir yer olması ilginç olurdu. Buna göre, sonsuz bir şey geliştirmek çok zordur. Kendinize taşıyabileceğiniz temiz bir tabaka ile başlamayı denemeye karar verdik.
WARP ayrı bir oyuna mı dönüşecek?
- Muhtemelen.
Kralın savaşı olacak mı?
- Evet. WARP'de BG şeklinde.