Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Kristal alımı çok pahalı
biliyorsunuz ki bir çok kez bu konu açıldı ve kapandı ama durum şu ki ülkemizdeki dolar ve euro kuru çok yüksek bunun yüzündende euro ile satın alımlar olduğundan hiç birşey alamaz duruma geldik öncesinde en azından bir kaç mahfazayı tamamlama imkanımız vardı şimdi oda yok en azından tl olarak değilde dolar ile satın alımları açsalar kristal satın alamıyoruz gerçekten bu konuyla ilgilenilmiceğini biliyorum ama bunu sizde biliyorsunuz
Böyle bir durum daha önceden de bahsettiğimiz gibi şu an için mümkün değil. Bu konuda bir değişiklik olursa sizleri forum üzerinden bilgilendireceğiz.
oyunda düzgün bir char mı yapsam 2. el B segment araba mı alsam düşünmeye başladım
bu arada şaka yapıyorum sanabilir insanlar ama değil
kimin umrunda türkiye türk oyuncusu veya türk lirası
buradan özellikle yetkililere, yardım sever vatandaşlara hayır hayrat yapmak isteyenlere sesleniyorum bana bir turkuaz küpe slotu hediye edebilir misiniz
eksikler bir yandan kapansın
))) şimdiden teşekkürler