You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, November 26th 2018, 2:07pm

Sürekli hata raporu alıyorum

Son güncellemeden sonra oyuna girdiğimde sürekli hata raporu alıyorum.Sadece Novogradta gezerken hata almıyorum.Başka bir mape geçtiğimde %90 ihtimalle hata alıyorum ve oyundan atıyor.Tekrar girdiğimde tekrar aynı sorunu alıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
CHAKICI

Chakici Online

2

Monday, November 26th 2018, 5:50pm

3

Monday, November 26th 2018, 6:58pm

• Send private message

Öncelikle senden oyunun dosyalarını onarmanı isteyeceğim. Bunu aşağıda ki şekilde gördüğün gibi yapabilirsin.

Buna rağmen sorunun devam ediyorsa Destek sistemimize bir ticket atabilirsin. Yardımcı olacaklarına eminim. :)
İyi oyunlar

4

Monday, November 26th 2018, 7:57pm

Öncelikle senden oyunun dosyalarını onarmanı isteyeceğim. Bunu aşağıda ki şekilde gördüğün gibi yapabilirsin.

Buna rağmen sorunun devam ediyorsa Destek sistemimize bir ticket atabilirsin. Yardımcı olacaklarına eminim. :)
İyi oyunlar
Bunu yaptım yine aynı hata devam etti.Desteğe ticket attım teşekkürler.
CHAKICI

Chakici Online

5

Thursday, November 29th 2018, 8:13pm

Ticket attım ve hala cevap verilmedi.Oyuna giremiyorum.
CHAKICI

Chakici Online

6

Thursday, November 29th 2018, 9:00pm

• Send private message

Ticket ID numaranı benimle özelden paylaşır mısın lütfen.

7

Friday, November 30th 2018, 7:56am

Kota sorunun yoksa tekrar yükle tamamını nevzat boşuna uğraşma

8

Monday, January 14th 2019, 10:48pm

aynı sorunu bende yaşıyorum sürekli hata raporu geliyor aynı resimdeki gibi oyundan atıyor sürekli bende yeni ticket attım umarım bir çözüm bulurlar