Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Barikat Birliği (F2P Sunucusu İttifak Tarafı)
Barikat birliğinin bir üyesi olarak birliğe ilk girdiğim andan beri arkadaşlar çok destek oldu. Oyuna biraz geç başlamış olsamda çok hızlı toparlıyorum. Birlik içi dayanışma sevgi ve saygı çok hoş. Remixx, vassetjumer, BellaCiao abilerime burdan çok teşekkür ederim
sayenizde arkam sağlam
furkan sende umarım artık tank mainlersin ahaha
This post has been edited 3 times, last edit by "Arslann" (Apr 30th 2020, 4:54pm)
Tüm oyunculara yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Kısa sürede büyüyeceğimize ve güçlü bir aile olacağımıza inanıyorum .
Sizde ''Barikat'' ailesine katılın.
Birlik olarak, birlik için var gücümüzle çalışıyoruz oyunu Türkler açısından daha oynanabilir kılmak, bizim gücümüze güç katmak, Oyunu öğrenmek, hep beraber gelişmek ve bizimle ilerlemek isteyen Tüm Türk Arkadaşlar ; biz hep birlikte varız ve daha iyi noktalara hep beraber geleceğiz bu bir takım işi...
VAKİT ''BARİKAT'' BİRLİĞİNE KATILMA VAKTİ HEPİNİZİ BEKLERİZ ❤
Oyundaki en güçlü birlik olmayabiliriz, fakat en iyi birlik olduğumuzun garantisini verebilirim. Her yaştan oyuncu birliğimizde yer almaktadır. Birliğe katıldığınızda kendinizi saygı sevgi çerçevesi içerisinde bir aile ortamında bulacak, kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz. Her türlü yardımlaşma ve dayanışma içerisinde oyundan keyif almaya başlayacaksınız.
Arslan kardeşimin de söylediği gibi aramıza katılan tüm arkadaşlara elimizden geldiğince yardımı sağlıyoruz.
Gelin birliğimize katılın siz bizimle güçlenin, biz sizinle güçlenelim...
(BellaCiao)