Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 6 times, last edit by "Schwarz Kenan" (Sep 6th 2020, 1:19am)
Hemen olmaması zaten iyi. Bize hazırlanmak için zaman bırakıyor. P2P sunucusu burada boş orada dolu. Buda bize yazıda belirttiğim gibi gelişmek için muazzam bir fırsat sunuyor. Şuan boş sunucuda her şeyi alıp Ru ile birleşilince sunucu dolduğunda deli gibi güçlü olmak asıl konu. Ki F2P'ede o kadar full+full char geldiğinde çoğu insan dayanamayıp P2P e geçicekki o zaman P2P dolu olucak birleştiği için. Ama o zaman geçince iş işten geçmiş olucak baya fark olucak herkesle. Benimde demek istediğim zaten bu hazır fırsat varken geçin kasın hazırlanın. Ulaşın bana birlikte kasılalım.bir dönem ru serverda oynamıştım aslında adamlar dediğin gibi aşırı cok 13 taşlı kişi var ama 8 9 taslı adamda bi okadar çoğu iyide oynuyor ki artık bizim oyuncularımızda 13 taşlarla mücadele vermekten iyi oyuncu olduklarına inanıyrum. şu kavramı atmanızı söylerım tek atcaksınız adım attırmayacaklar falan öle bişi yok orada novoa renada full 6 mavna charıyla 9 taslı adamları kestım baya 11 taslı adam cagırdılar. bizim 8 9 taslı playerlar yer onları bu bende hayal kırıklığı oluşturmuştu bende adım bası tek yıyecegız dıye beklemıstım bence burada ki playerlar orada va ybe bu taşla bu dpsı nasıl çıkarıyor dedirtebilirlerr. ki şunuda söyleyim not: orada heroic tir raid dir buraya gore 2x kolay. p2p sunucusu gerçekten dolu olsa süper bir durum ama f2p sanırım daha keyiflı olacak. zaten bız başka bir servere entegre olmadan Euro server olarak 4. yada 5. server olarak bağlanırız diye dusunuyrum. p2p ortak olur biz cross savaşlara gireriz muhtemelen. birleşme hemen olmaz diye dusunuyrum.
This post has been edited 1 times, last edit by "Madraen Forum" (Jan 22nd 2022, 11:56pm)