Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
hayır gemiyle gidilen yerlerden bahsettimiştim. Mesela örnek vereyim imparatorluk için astral limani var orda 4 gemi var mesela bu gemilerin nereye gittigini ancak gemiye binerek bulabiliyoruz o tarz yani anatabildim mi bilmiyorumbu ilk kez dediğin yerler avilona kutsal topraklar gibi yerler ise zıplamnın yanında var npc ler eğer dediğin onlar ise
Transfer alanlarında NPC ler mevcut zaten onlarla konuşup nereye gittiğini öğrenebilirsiniz.hayır gemiyle gidilen yerlerden bahsettimiştim. Mesela örnek vereyim imparatorluk için astral limani var orda 4 gemi var mesela bu gemilerin nereye gittigini ancak gemiye binerek bulabiliyoruz o tarz yani anatabildim mi bilmiyorum :)bu ilk kez dediğin yerler avilona kutsal topraklar gibi yerler ise zıplamnın yanında var npc ler eğer dediğin onlar ise
Belli bir seviyeden sonra npclerden görevleri yaparak yeni haritalar acılıyormus onuda yeni çözdüm
oyuna yeniden bir canlılık gelmesi açısından oyunu bırakan arkadaşların ve alımsatım vs hafif suçlamalar ile cezaalan arkadaşların affı ve bundan sonra oyunu bırakan arkadaşların player kaybı yaşatmaması açısından oyuna bir hediye tomarı mayitince karakteri tomara geçirip hediye etmeleri şeklinde oyunda olan kayıplar engellenebilir bu uygulama tüm online oyunlarda vardır bu oyundada canlılık isteniyorsa bunun dikkate alınması gerekiyor
This post has been edited 9 times, last edit by "Jinn" (Jun 10th 2018, 1:15pm)