You are not logged in.

1

Wednesday, April 2nd 2014, 7:39pm

Kaynaklar Yükleniyor Hatası

akşam saatlerinde my.com launcher'ı üzerinde "güncelleme indirildi" uyarısından sonra oyunu kapatıp güncellemeyi kur butonuna tıkladım. Oyuna tekrar girdikten sonra %70'te kaynaklar yükleniyor derken en ufak bir ilerleme göstermiyor.

Bin klasöründen direk Allods Launcher'ı çalıştırdım fakat orada da "kaynaklar hazırlanıyor" yazısı kalıyor ve ilerleme göstermeyip "Oyna" butonu basılabilir bir hale gelmiyor.

Yeni karakter açıp oyuna girilebiliyor. Sağ üst kısımda indirme işlemi olduğunu görebiliyorum. Fakat indirme hızı 0 kbps. Eğitim bölümü bitene kadar oynanabiliyor ve eğitim sonu ışınlanmadan sonra loading ekranı %22de kalıyor.

Güvenlik duvarı özel izinlerinide ayarladım. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Bu sorunu yaşayan/yaşamış çözüme ulaşmış kişilerden yardım bekliyorum.

2

Wednesday, April 2nd 2014, 7:53pm

çok yetenekli my.games bu işi baştan eline yuzune bulaştırdı diyebiliriz resmen türk oyunculara zulum ediliyor şuan ,herşeyi indirdik kurduk utanmadan birde kaynak yuklucem diyor oyun zaten 7.8gb ful kurulu yok yetmez diyor ben bi daha kurayım arka planda 3.9gb lık veriyi 0dan kuruyor ondan giremiyorsun oyuna.Sana tavsiyem kanser olmadan aç launcheri bırak sabah kadaryuklesin biz değil my games utansın valla yeni bişiy olurdie dondum oyuna burada trden farklı olmassa 1 aya boşalır avuç.larını yalalar my.gamesde mail .ru gibi

3

Wednesday, April 2nd 2014, 7:57pm

Yanlışın var.Bahsettiğin kadar yüksek boyutlu bir güncelleme değil bu bahsettiğimiz. max. 50mb civarlarında bir yükleme. arkadaşımla aynı anda skype üzerinden görüşürken kurduk. onda hiçbir sorun olmadı. benim sorunum dosyanın büyük boyutlu veyahut küçük boyutlu olması değil. indirme hızının "0 kbps" olması. ne yaptıysam 1 bile olmadı. bu yüzden bu sıkıntıyı yaşıyorum

4

Wednesday, April 2nd 2014, 8:26pm

Yanlışın var.Bahsettiğin kadar yüksek boyutlu bir güncelleme değil bu bahsettiğimiz. max. 50mb civarlarında bir yükleme. arkadaşımla aynı anda skype üzerinden görüşürken kurduk. onda hiçbir sorun olmadı. benim sorunum dosyanın büyük boyutlu veyahut küçük boyutlu olması değil. indirme hızının "0 kbps" olması. ne yaptıysam 1 bile olmadı. bu yüzden bu sıkıntıyı yaşıyorum

Yanlışı doğruyu görürsün arkadaşım merak etme kim yanlış kimdoğru çıkar ortaya bizde biliyoruz senin bildiğini aa bu andavallar bilmyor herhalde bu taamen launcherla iligli bir sorun tr dede vardı her pğatchde bunu yaşardık burdada devam ediyor bu salaklık sen istedin yamayı kur oyun her patchde 0 dan arka planda yukleme yapıyor sunucları cok küçük olduğu içinde oyuncularyuklenince ilerlemiyorda bende 20mb lik fiber net var zındık ilerlemiyor oyuna giremiyorsun ne yaparsan yap senin dedin doru olsun bakalım giridnde anlarsın bunları allah bldiği gibi yapsın adamlar 60 oldu kitabını yazdılar itemleri dosediler goldu kırdılar bize halen zulum ediyor adiler tamamen kasıtylı yapılmıs ama kendi kuyuusnu kazarlar bi umut geldik buraya sv birleşyor die alsınlar svlerini vs yapsınlar yau onu bırak adamlar patch notu bile yayınlamadı ya bole bi bağnazalık boyle bi ırk.ılık varmı dunyada lan eşşekherif 5.0guncellemesi getirmişin patch notuyok bunları varya yemin ediyorum dinlenmedensoluksuz doverim.

5

Wednesday, April 2nd 2014, 8:59pm

sabotay haklı bir güncelleme notu koyar insan .taşlar statlar değişmiş ve hala tam türkçe değil yeni stat sisteminden bi zıkkım anlamadım eminim anlamayan bir çok oyuncuda vardır.hepsini geçtim krilerdeki katlanma oranı ile eldeki kriyi 1.68 le carpmak nedir en basiti tütüsü 2.5 kat artarken benim kristalim neden 1.68 oranında artıyor dengeyi kuramıcakalrı belliydi ilk faso bu oldu benim için

6

Wednesday, April 2nd 2014, 9:01pm

Yanlışı doğruyu görürsün arkadaşım merak etme kim yanlış kimdoğru çıkar ortaya bizde biliyoruz senin bildiğini aa bu andavallar bilmyor herhalde bu taamen launcherla iligli bir sorun tr dede vardı her pğatchde bunu yaşardık burdada devam ediyor bu salaklık sen istedin yamayı kur oyun her patchde 0 dan arka planda yukleme yapıyor sunucları cok küçük olduğu içinde oyuncularyuklenince ilerlemiyorda bende 20mb lik fiber net var zındık ilerlemiyor oyuna giremiyorsun ne yaparsan yap senin dedin doru olsun bakalım giridnde anlarsın bunları allah bldiği gibi yapsın adamlar 60 oldu kitabını yazdılar itemleri dosediler goldu kırdılar bize halen zulum ediyor adiler tamamen kasıtylı yapılmıs ama kendi kuyuusnu kazarlar bi umut geldik buraya sv birleşyor die alsınlar svlerini vs yapsınlar yau onu bırak adamlar patch notu bile yayınlamadı ya bole bi bağnazalık boyle bi ırk.ılık varmı dunyada lan eşşekherif 5.0guncellemesi getirmişin patch notuyok bunları varya yemin ediyorum dinlenmedensoluksuz doverim.
asdads

7

Thursday, April 3rd 2014, 1:21pm

• Send private message

ikinci yükledigi kaynaklar yükleniyor olayı nedense ilk yüklemeden çok daha uzun sürer.arkadaşların dedigi gibi sabır ile beklemektan başka çaren yok.geçte olsa kesin yükleyecektir.Birde dikkat ediyorumda türk yönetime kızıp duruyorsunuz..yaa arkadaşlar senelerdir neyi düzgün yaptılarki buradada düzgün yapsınlar..huylu huyundan vaz geçermi allah aşkına X(