Yanlışın var.Bahsettiğin kadar yüksek boyutlu bir güncelleme değil bu bahsettiğimiz. max. 50mb civarlarında bir yükleme. arkadaşımla aynı anda skype üzerinden görüşürken kurduk. onda hiçbir sorun olmadı. benim sorunum dosyanın büyük boyutlu veyahut küçük boyutlu olması değil. indirme hızının "0 kbps" olması. ne yaptıysam 1 bile olmadı. bu yüzden bu sıkıntıyı yaşıyorum
Yanlışı doğruyu görürsün arkadaşım merak etme kim yanlış kimdoğru çıkar ortaya bizde biliyoruz senin bildiğini aa bu andavallar bilmyor herhalde bu taamen launcherla iligli bir sorun tr dede vardı her pğatchde bunu yaşardık burdada devam ediyor bu salaklık sen istedin yamayı kur oyun her patchde 0 dan arka planda yukleme yapıyor sunucları cok küçük olduğu içinde oyuncularyuklenince ilerlemiyorda bende 20mb lik fiber net var zındık ilerlemiyor oyuna giremiyorsun ne yaparsan yap senin dedin doru olsun bakalım giridnde anlarsın bunları allah bldiği gibi yapsın adamlar 60 oldu kitabını yazdılar itemleri dosediler goldu kırdılar bize halen zulum ediyor adiler tamamen kasıtylı yapılmıs ama kendi kuyuusnu kazarlar bi umut geldik buraya sv birleşyor die alsınlar svlerini vs yapsınlar yau onu bırak adamlar patch notu bile yayınlamadı ya bole bi bağnazalık boyle bi ırk.ılık varmı dunyada lan eşşekherif 5.0guncellemesi getirmişin patch notuyok bunları varya yemin ediyorum dinlenmedensoluksuz doverim.