You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, September 13th 2023, 7:33pm

Sunucu ve internetim

Selamlar internetimle oyuna giriş yapıyorum oyunda sunucu kaynaklı donmalar oluyor (ücretsiz sunucuda oynuyorum) , oyundan çıktım internet kötüdür diye tarattım ama internetim çok iyi bu sunucu sorununu çözerseniz sevinirim.

2

Wednesday, September 13th 2023, 9:18pm

Merhaba,

Eğer internet bağlantınızda bir problem olmadığını düşünüyorsanız, sorunun incelenmesi için destek sistemine bir bilet (ticket) gönderir misiniz?

Ticket numarasını bana özel mesajdan iletebilirsiniz.
Allods Online Official Discord
Forum Rules

3

Thursday, September 14th 2023, 7:03am

Merhaba,

Eğer internet bağlantınızda bir problem olmadığını düşünüyorsanız, sorunun incelenmesi için destek sistemine bir bilet (ticket) gönderir misiniz?

Hocam onu nasıl gönderebilirim? tarif edebilirmisiniz?

4

Thursday, September 14th 2023, 7:55pm

Merhaba,

Hocam onu nasıl gönderebilirim? tarif edebilirmisiniz?

https://allods.my.games/tr

Ana sayfanın sağ üstünde yer alan destek kısmına tıklayın, ardından "in-game issues" - "bug reports" - "4. Create Request" kısımlarını seçerek problemi detaylı şekilde yazıp gönderebilirsiniz. Destek ekibi gerekli birime yönlendirecektir. :thumbsup:
Forum Rules

5

Friday, September 15th 2023, 7:59am

6

Thursday, September 28th 2023, 9:10pm

Son güncellemeden sonra aynı sorunlar bende de yaşanıyor. Reenlere geçtiğimde oyun atıyor. Çantamı düzenlediğimde takılıyor. Oyunu vpn olmadan güncelleme de yapamadım.

7

Thursday, September 28th 2023, 10:01pm

Son güncellemeden sonra aynı sorunlar bende de yaşanıyor. Reenlere geçtiğimde oyun atıyor. Çantamı düzenlediğimde takılıyor. Oyunu vpn olmadan güncelleme de yapamadım.

Merhaba, bu durumu yaşamanızdan dolayı üzgünüz :( benzer birkaç geri bildirim daha aldık ve sorunu destek ekibimize ilettik.
Çözümün en kısa sürede gerçekleşmesini bekliyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler
Forum Rules

Rate this thread