You are not logged in.

1

Friday, April 4th 2014, 9:43am

Yeniden başlamak?

Merhaba arkadaşlar 2011 yıllında allods oynuyordum üniversite sınavları sebebi oyunu bırakmıştım. İmparatorlukta 28 level bir paganım vardı. Geçenlerde öylesine denemek için oyuna girdim ama harita bomboştu kimse yoktu bende direk sildim oyunu neyse şimdi sunucular birleşti acaba imparatorlukta durum nedir kalabalık var mı ve 28 level karakterden devam etsem oyuna çok yabancılık çeker miyim çok fazla değişen şey oldu mu?

2

Friday, April 4th 2014, 10:16am

Veraster

Beginner

• Send private message

Son level 60 oldu..Bu arada artık kalabalık olur serverler birleştiya o bakımdan ;)
""--__BEYAZ__--""

3

Friday, April 4th 2014, 10:38am

impi bilmem ama ittifak acayip kalabalık dostum

4

Friday, April 4th 2014, 10:46am

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

Tabii çok kalabalık , bütün kuzey amerikadaki insanlar ve avrupadaki insanlar tek bir sunucuda ve sadece 2 kanal yani ch var , bu yüzden eskisine göre hafif bir lag bile var , önemsiz ama eskiden 10 ping ile oynarken şimdi 100'e çıkmış gibi ^^ ilerde artar umarım bu ch'ler .

5

Friday, April 4th 2014, 10:49am

geçen oyuna girdiğimde dünya gözü kastı böyle kalabalık görmeyeli çok olmuştu ;(

6

Saturday, April 5th 2014, 9:34am

İmparatorlukta durum hala aynı sanırım dün girdim ancak yine bomboştu :/ Nerede o eski imparatorluklar

7

Saturday, April 5th 2014, 9:36am

Occupation: Öğrenci

• Send private message

Tabii çok kalabalık , bütün kuzey amerikadaki insanlar ve avrupadaki insanlar tek bir sunucuda ve sadece 2 kanal yani ch var , bu yüzden eskisine göre hafif bir lag bile var , önemsiz ama eskiden 10 ping ile oynarken şimdi 100'e çıkmış gibi ^^ ilerde artar umarım bu ch'ler .

onun adı ch değil sv veyada sunucu birisi paralı sunucu diğeri ise f2p olan sunucu
TURKEY-Dregord

8

Saturday, April 12th 2014, 8:13pm

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

onun adı ch değil sv veyada sunucu birisi paralı sunucu diğeri ise f2p olan sunucu

Hayır sen yanlış anladın sanırım , ben CH'den bahsediyorum sunuculardan değil , kalabalık maplerde çıkıyor bu seçenek otomatik 1-2 CH oluyor sağ üstte minimapin solunda dün 1-2-3 gördüm okadar kabalıktı demek 3.de açılmış :)

4story oynadıysan bilirsin bu sistemi :) ama burdaki otomatik bir sistem yani biz birşey seçmiyoruz istenilmediği sürece , tahminimce mapteki oyuncu sayısı 100 olunca 2.kanal oluşsun diye bir sistem getirilmiştir 101.kişi mape girdiğinde otomatik 2.ch oluşuyor ve oyuncu 2.kanaldaki mape ışınlanıyor böyle olduğunda 1.ch'deki oyuncular 2.ch'ye geçebiliyor dediğim gibi minimap'in solunda geçiş arayüzü oluşuyor eğer 201.kişi girersede 3.ch oluşuyor , büyük ihtimalle böle yapışmıştır ^^ veya mapte aşırı yüklenme olduğunda oyun bunu anlıyor ve 2.kanal oluşuyordur , neyse kanallı sistem olması güzel bir sistem , aşırı oyuncu ve lag sorunu böyle kolayca kalkıyor .

This post has been edited 4 times, last edit by "ILosMasTeR" (Apr 12th 2014, 8:29pm)