You are not logged in.

1

Monday, October 14th 2024, 8:36pm

p2p son durum

allods online bir zamanlar oynamışsanız f2p ye girip taşları kabukları vesaire görüp bu adamlar uçmuş diyip benim o kadar param yok diyorsanız p2p ye bir şanş vereyimmi diye düşünüyorsanız bunu verin diye bu kısa bilgilendirmeyi vereceğim.

bu servere geldiğinizde tarafınızı ittifaktan yana kullanmanızı impaaratorluk tarafında oyuncu sayısı çok çok az 4 5 kişi var yok ittifakta sayı şu an için dominyonlarda 15 kişiye çıkıyor.

haklısınız 15 kişi öyle çok aman aman bir sayı değil. mor katman geliyor bu morda ne oluyorsa oyuncu sayısı artıyor artabiliyor.

gelin bir deneyin averice birliğine gelebilir kasılma birliğine girebilirsiniz benimle oyun için konuşabilirsiniz. binek, çanta gibi ihtiyaçlarda yardımcı oluyoruz.

oyunu sadece pvp için oynuyorsanız belki aradığınızı her saat bulamazsınız, pve için yeterli bir sayı var gelin bakın oynayın kararı öyle verin.

pvp serveri gibi şu an size yapılmış özel bir oyun gibi.

1 aylık 55 tl

275 tl ye 6 aylık uygun fiyata oyunu oynayabilirsiniz.
Melony

:thumbup: (p2p can. gelin sizde canlanın)

This post has been edited 1 times, last edit by "mursels" (Oct 14th 2024, 9:32pm)

2

Monday, November 4th 2024, 2:39pm

hala devam mı ?

hala devam ediyor musunuz ? ve türk oyuncu var mı kaç level başlıyoruz oyuna ?

3

Thursday, December 5th 2024, 8:32pm

oyuna 1 lvlden başlıyorsunuz hızlı lvl atlama diye bir olay yok mahfaza gibi. 2 hafta sürüyor takribi ama oynayışınızada bağlı tabi.
türk oyuncu var 3 5 kişi ittifakta imptede var ama hılzı gelişme ve daha çok oyuncu şuan için ittifakta. pve odaklı bir yer dominyonda tf oluyor çat pat. denemkten bir şey olmaz.
Melony

4

Wednesday, December 18th 2024, 2:50pm

bundan yaklaşık 6-8 ay olması lazım önce bodozlamayla başlamıştık 20 25 online sadece bizim klandı avaricedaki bize katılamyan türkler gelse kesin top 1 klandık şu an kimse yok o zamanlar baya iyiydi adam da vardı pvp de dönüyordu

5

Thursday, December 19th 2024, 3:18pm

zaten meselede o 20 25 online nedemek p2p serverinde istediğin her haltı yapmak demek. averice deki türkler gelse filan çok da gerekli değil bence. illa her zaman birinci klan olmaya gerek yok. o 20 25 kişi olsaydı zaten şu an fix birinci klan olunurdu. size lafım değil bunu bir çok kez bende yaşadığım için çok iyi biliyorum. bir sebepten dolayı anında toplu bırakma oluyor evet sıkılıyordur ara vermek isityordur anlıyorumda herkesmi. şu an oyunda tüm severi toplasan 20 oyuncu anca çıkar domi günleri bg olursa oluyor. 20 kişiye bile gerek yok 12 kişi gurubu olan zaten serverin kralıdır. her şey yapılır ne yapmak istiyorlarsa. neyse kalsik ya sunucu problemi bir çok kişi kimse yok diye oyunmaz o kimse yok diyenelri toplasak zaten yeterli sayı olacak.
Melony

6

Sunday, December 22nd 2024, 11:51am

12 kişinin 12 si her gün giremiyor ki zaten öyle bir sıkıntı var 2 kişi gelmese eksiksin tam ekip hep vardı ama belli günler hep eksikler oluyordu ben avrupa serverine para olarak bakıldıgını düşünüyorum ne de olsa euro ile kazanıyor adamlar ama kendi ülkelerinde baya bir oyuncusu var kısacası bu server hep böyleydi yine böyle kalacak maalesef

This post by "strong-legs" (Friday, December 27th 2024, 5:19pm) has been deleted by user "Telisia" (Friday, December 27th 2024, 7:26pm) with the following reason: bot

8

Wednesday, January 1st 2025, 9:36pm

Kaçan fırsatlar...

Avarice birliğinden size katılmayan Türklerden biriyim ben.

Top 1 klan nereye oluyorduk önce ondan başlayalım ; Patch'in sonu zaten bizler yeni başlamışız artifactlarımız ancak 4-5 seviye, itemlarımız daha yeni T3, 115'lik muskalarımız yok ki siz compass dönmeyi bilmiyordunuz.

Birlikten ayrılmadan önce lideriniz olacak Bodozlama, kendisine verilen yetkileri(klana istediği gibi oyuncu alma, t3 banner, dc sunucusuna özel erişim) doğru düzgün kullansaydı ve gelen arsenik ile tomarlarınızı fulleseydiniz, ata charları atmak yerine reenlere geçip, birliği öyle kassaydınız işte o zaman 15.0'dan sonra top 1'e oynayacak bir klan olabilirdiniz ama büyük bir hata yapıldı, acele edildi ve Bodozlama kendi ile birlikte sizler gibi 10-15 yeni ve hevesli oyuncu maalesef bitirdi.

Ben hâlâ oynamaya devam ediyorum(en azından şimdilik) o zamanda herkese yardımcı olmayı teklif ediyordum, elimi taşın altına koyuyordum şimdi de aynen devam ediyorum. Beraber oynamak isteyene, varsa verebileceğim bir bilgi o'na talib olana kapım her zaman açık. Ama abartmalara, haksızlıklara karnım tok. Daha detaylı konuşmak, tartışmak isteyen olursa oyundan ulaşabilir(ben bir haksızlık yapmışsam da aynı şekilde oturur konuşuruz, çözeriz).

9

Saturday, January 4th 2025, 11:44am

imparatorluğun ani bir şekilde arttı sayısını tam bilmiyorum ama 10 kşiden fazla oldukla. kaç oyuncu var diye merak edenler için bir açıklama yapayım dedim. tahmini 20 kişiyi geçer domi günleri.
Melony

Rate this thread