Avarice birliğinden size katılmayan Türklerden biriyim ben.
Top 1 klan nereye oluyorduk önce ondan başlayalım ; Patch'in sonu zaten bizler yeni başlamışız artifactlarımız ancak 4-5 seviye, itemlarımız daha yeni T3, 115'lik muskalarımız yok ki siz compass dönmeyi bilmiyordunuz.
Birlikten ayrılmadan önce lideriniz olacak Bodozlama, kendisine verilen yetkileri(klana istediği gibi oyuncu alma, t3 banner, dc sunucusuna özel erişim) doğru düzgün kullansaydı ve gelen arsenik ile tomarlarınızı fulleseydiniz, ata charları atmak yerine reenlere geçip, birliği öyle kassaydınız işte o zaman 15.0'dan sonra top 1'e oynayacak bir klan olabilirdiniz ama büyük bir hata yapıldı, acele edildi ve Bodozlama kendi ile birlikte sizler gibi 10-15 yeni ve hevesli oyuncu maalesef bitirdi.
Ben hâlâ oynamaya devam ediyorum(en azından şimdilik) o zamanda herkese yardımcı olmayı teklif ediyordum, elimi taşın altına koyuyordum şimdi de aynen devam ediyorum. Beraber oynamak isteyene, varsa verebileceğim bir bilgi o'na talib olana kapım her zaman açık. Ama abartmalara, haksızlıklara karnım tok. Daha detaylı konuşmak, tartışmak isteyen olursa oyundan ulaşabilir(ben bir haksızlık yapmışsam da aynı şekilde oturur konuşuruz, çözeriz).