You are not logged in.

1

Saturday, April 5th 2014, 8:12pm

Oyuna giremiyorummmmmmm

esas kullanıcı adımı kullanarak oyuna kabul edildim fakat e_mail adresimi hatırlayamadığımdan dolayı oyuna girişte e_posta adresini yazamadım ve böylece oyuna girememiş oldum:(e_mail adresi olmadan oyuna nasıl girebilirim bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşımız var mı,ne yapmam gerekiyor?Ata charım o adresin içinde bu yüzden benim için çok önemli emeklerim boşa gitmemeli :( Lütfen bana bir yardım eder misiniz Teşekkürler

2

Sunday, April 6th 2014, 12:47pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

E-posta adresin olmadan nasıl aktardın hesabını ben onu anlamadım :S

3

Sunday, April 6th 2014, 12:58pm

esas kullanıcı adımı kullanarak oyuna kabul edildim fakat e_mail adresimi hatırlayamadığımdan dolayı oyuna girişte e_posta adresini yazamadım ve böylece oyuna girememiş oldum:(e_mail adresi olmadan oyuna nasıl girebilirim bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşımız var mı,ne yapmam gerekiyor?Ata charım o adresin içinde bu yüzden benim için çok önemli emeklerim boşa gitmemeli :( Lütfen bana bir yardım eder misiniz Teşekkürler
Merhaba, melekkkkkk

Allods Online Türkiye 5.0 güncellemesi ile oyun ile beraber portalda değişti. Eski sitesi "https:allodstr.com" adresine giriş yaparak kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz, ardından "Hesabımı Taşı"'ya tıklayın yeni portala atar sizi "https:tr.allods.com" ordan yeni bir üyelik açıp giriş yaptıktan sonra (Bu yeni üyelik portal hesabınız olacak bir nevi) hesabınızı aktarıp yeni launcher'ı indirip Sarnaut evrenine adımınızı atabilirsiniz ^_^ iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim...

4

Sunday, April 6th 2014, 1:01pm

peliyeke

Beginner

Occupation: tapınak

• Send private message

ulan ne aptalsınız bir e-posta unutulurmu anlamdığım şu nasıl aktardın hesabı

5

Monday, April 7th 2014, 9:36am

i_mail

eski sitede kullandığım adı ve şifreyi''hesabımı taşı''diyerek yeni portala aktarım oldu .Oradan yeni bir üyelik açıp giriş yaptığımda eski hesap değil yeni oyun hesabı açıldı.Tekrar denediğimde e_mail adresimle oyuna girmem söylendi,ama ben e_mail adresimi unuttuğum için önceki hesabıma girip oyuna giriş yapamadım. :( e_mail olmadan oyuna nasıl girebilirim?ata charım o adreste bulunuyor .lütfen bu konuda yardım eder misiniz?teşekkürler