You are not logged in.

1

Thursday, April 10th 2014, 7:41pm

YARDIM....Böyle bir şey görmedim.

Arkadaşlar reenkarne karakter açtım 47 levele geldim vahiy adasında bir görev aldım 7 tane kristal zırh parçası istiyor yaptığın görevlerle falan 1 tane veriyor neyse 6 da kaldı görevler bitti karanlık ada'ya gittim orayıda tamamladım fakat görev bitti sınır'da görev var gösteriyor fakat hiç bir görev yok varsa bi bilginiz paylaşın burda YÖNETİM hatalı zaten böyle giderse bu oyunun hali VAHİM.

2

Thursday, April 10th 2014, 7:44pm

Screeamy

Trainee

• Send private message

M ye basıp görev bul dedin mi 5-6 defa bas atladığın bir yer vardır

3

Thursday, April 10th 2014, 7:52pm

Karanlık Adada 2 tane görev var. Bir tanesinde Usalayan(Ejder) bir iblise dalıyor sen de gelen köpek iblisleri kesiyorsun. Bir de dağların arkasında bir yere gidip Usalayan ile konuşuyorsun. Bunları yaptın mı?
Righteous in Wrath

4

Thursday, April 10th 2014, 8:40pm

arkadaşlar hiçbir eksik görevim yok vahiy'e kadar kristal zırh parçası görevi var 7 tane istiyor 6 da kaldı görev yok görev bulmaya tıklıyorum sınırda önemli görev gösteriyor 5 6 tane fakat sınıra da gidemiyorum şuan hiçbir görevim yok onların dışında.

5

Thursday, April 10th 2014, 9:27pm

bende o haritada takılmıştım 7. parçayı haritadaki kırmızı iz olan yerdeki bi görev vermişti oraya bakmanı tavsiye ederim eğer vermiyorsa lord ile konuş derim.

6

Thursday, April 10th 2014, 9:37pm

tamamdır arkadaşlar görevi iptal ettim birdaha aldım tamamlandı olarak verdi hepinizden allah razı olsun yardımcı olmaya çalıştığınız için hayırlı akşalar hayırlı cumalar.

7

Monday, April 14th 2014, 8:52pm

mausse

Beginner

• Send private message

karanlık adaya nasıl gidicem

8

Sunday, May 25th 2014, 8:44pm

yaw evet 46 lwlım 7 parça görevimden başka görev yok nasılgidicez