This post has been edited 6 times, last edit by "muxina" (May 24th 2014, 9:22am)
2.cil stadı muskayla değiştiriyoruz onu anladım da 3.yü değiştirme kısmını anlamadım. mavi itemde 3 stat var zaten. örneğin Mukavemet kalkanına bakalım. Mukavemet-Metanet ve İrade verdi. İradeyi muskayla değiştirebiliyoruz. O anlaşılır zaten. Metaneti nasıl değiştiriyoruz peki. Yani yukarıdaki yazıdan o da değişebiliyor sonucunu çıkardım ben.işte burda muskaları kullanarak 3. ve 2. statları değiştireceksiniz ve sonuçta istediğiniz gibi hem asıl satlarınız yüksek olacak hemde 2 farklı item dizilimi yapmanıza rağmen açık kaldığını düşündüğünüz statlarınızı bu yöntemle yükseltebileceksiniz.
Yanlız şunu unutmayın son statı değiştirecem derken 2. statıda değiştirme ihtimaliniz azda olsa var ondan dolayı her itemde tek muskayla yırtmanız birazcık zor
Soruma cevap verebilecek var mı? 2.cil statı muskayı basınca değiştiriyo zaten. Burda yazılan 3. statı değiştirmek nasıl oluyor. Ne yapınca değiştirmiş oluyoruz?2.cil stadı muskayla değiştiriyoruz onu anladım da 3.yü değiştirme kısmını anlamadım. mavi itemde 3 stat var zaten. örneğin Mukavemet kalkanına bakalım. Mukavemet-Metanet ve İrade verdi. İradeyi muskayla değiştirebiliyoruz. O anlaşılır zaten. Metaneti nasıl değiştiriyoruz peki. Yani yukarıdaki yazıdan o da değişebiliyor sonucunu çıkardım ben.işte burda muskaları kullanarak 3. ve 2. statları değiştireceksiniz ve sonuçta istediğiniz gibi hem asıl satlarınız yüksek olacak hemde 2 farklı item dizilimi yapmanıza rağmen açık kaldığını düşündüğünüz statlarınızı bu yöntemle yükseltebileceksiniz.
Yanlız şunu unutmayın son statı değiştirecem derken 2. statıda değiştirme ihtimaliniz azda olsa var ondan dolayı her itemde tek muskayla yırtmanız birazcık zor
Sorduğun soru konunun en altına eklenmiştir.Quoted from "brolin59"
Quoted from "muxina"
işte burda muskaları kullanarak 3. ve 2. statları değiştireceksiniz ve sonuçta istediğiniz gibi hem asıl satlarınız yüksek olacak hemde 2 farklı item dizilimi yapmanıza rağmen açık kaldığını düşündüğünüz statlarınızı bu yöntemle yükseltebileceksiniz.
2.cil stadı muskayla değiştiriyoruz onu anladım da 3.yü değiştirme kısmını anlamadım. mavi itemde 3 stat var zaten. örneğin Mukavemet kalkanına bakalım. Mukavemet-Metanet ve İrade verdi. İradeyi muskayla değiştirebiliyoruz. O anlaşılır zaten. Metaneti nasıl değiştiriyoruz peki. Yani yukarıdaki yazıdan o da değişebiliyor sonucunu çıkardım ben.
Soruma cevap verebilecek var mı? 2.cil statı muskayı basınca değiştiriyo zaten. Burda yazılan 3. statı değiştirmek nasıl oluyor. Ne yapınca değiştirmiş oluyoruz?
item geliştiricileri sadece adalardaki bosslardan veya haftalık ganimet kasarak npclerden alabilirsin.yaratıklardan item geliştici düşürebileceğimiz yerler var mı? npc lerden almak çok sıkıntılı 5-6 mahfaza alıyorsun sadece 1 tanesi aynı tür çıkıyor ayrıca geliştirme için gold miktarıda çok yüksek. 55 lvl deki gibi adalardan akıncılarla alabilsek bence çok daha iyi olurdu 50-55 g ye item basıyorduk sıkıntı yaşamıyorduk.