You are not logged in.

1

Wednesday, April 16th 2014, 9:48am

aracsevk

Beginner

• "aracsevk" started this thread

• Send private message

Free Flight Görevi

Arkadaslar bu görevin oncesınde benı gemı de yonlendırerek bır astral adaya goturdu.Akıncıları fln aldım adaya basladım ılk bossu kestım we elektırıkler kesıldı.tekrar actıgımda hangardaydım we gorew basarısız olmustu.Sonra gorewı ıptal edıp akademıdekı hakmıden tekrar aldım.Sorun su ki. Görev ı yapamıyorum. Tek basıma gemıyle adaya gıttım olmadı.2 arkadas gıttık olmadı.Ne yapmam lazım.Gorew acıklamasında gemıyı cagır levyeyı cek dıyor hangardan cıkıorum adaya gıdıorum gorew yapılmıyor.Lutfen bır yardım edelım.Önemlı gorew oldugu ıcın dıger gorewlerle baglantısı war dıye dusunuorum 60 oldum gorew cıkmıo fakat umoryada yapılmamıs 20 onemlı gorew gosterıo harıtanın sol ust kosesınde

2

Thursday, April 17th 2014, 11:10am

aracsevk

Beginner

• Send private message

yokmu cevap verebılcek

3

Thursday, April 17th 2014, 11:22am

Görevin bir sıralaması var. Gemiyi çağır-gemiye bin-hangardan çık-herhalni bir sektöre ışınlan-ada tara-torayı belirle-adaya sür-adaya gir.

Mesela sen ışınlandın diyelim. Tarayıcıdan baktın ada örneğin yeşilde. Sen rota tara demeden gittin olmuyor ozmn görev. yani görev sıralaması senden ne yapmanı istiyor ise yapacaksın . ada arat diyosa ada olsa bile aratacaksın. Mesela ben şöyle yaptım. ada M de idi. ada arattım rota belirlettim rota YKM idi diyelim. ben yine M dekine girdim. amaç görevin mantığını kavramak. netice değil görevin sıralaması önemli :) Yardımcı olabilmişimdir umarım.

4

Thursday, April 17th 2014, 11:37am

aracsevk

Beginner

• Send private message

Dostum buyuksuk oyun acılır acılmaz deniycem seviyorum seni :))

Rate this thread