You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Friday, April 25th 2014, 9:23pm

Tenses Tapınağı Nefer Ur a Yardım etmek. (YARDIM EDİN)

Arkadaşlar merhaba herkeze bakın şimdi olayı size anlatıyorum :D . Öncelikle

Resimde gördüğünüz gibi bossu kesiyorum. O turkuaz adamlardan 2 grup geliyor kesiyorum. Ben bunu oyundanda bir arkadaşıma sordum. O iki adamı kestikten sonra nefer ur un ölmesi gerekiyormuş. Sonrada Glohosorl ile bizim dövüşmemeiz gerekiyor. Ama ben o 2 grubuda kesiyorum ve nefer ur ölmüyor. Sorun şu ki Groshorl süreli hasar atıyor, ve akıncılardaki şifacı kadın bize heal basmıyor ( BANA).
Lütfen yardımcı olun en az 5. deniyişim ama olmuyor lütfen yardım edin :thumbdown:

2

Friday, April 25th 2014, 9:28pm

Burda nefer ur a şifa atmanız lazım akıncı şifacı ona şifa atmıyor onun ölmemesi lazım Glohosorl kalkanını kıramıyorusun başka türlü olmuyor.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

3

Friday, April 25th 2014, 9:30pm

Burda nefer ur a şifa atmanız lazım akıncı şifacı ona şifa atmıyor onun ölmemesi lazım Glohosorl kalkanını kıramıyorusun başka türlü olmuyor.

Yapmayın ya :/ Peki akıncı sistemi yapılırken neden bu ihtimaller düşünülmedi :(

4

Friday, April 25th 2014, 9:33pm

BU GÖREVİ TAMAMLAMIŞ OLAN 35 LEVEL ŞİFACI ARANIYOR
NİCK : Meginia

5

Friday, April 25th 2014, 10:51pm

• Send private message

Bu görev biraz sıkıntılı ama başa çıkılmayacak gibi değil gelen 2 gurlohsor asker grubunu sen kesme akıncılara kestirt mümkün olduğu kadar geç kestirt akıncı doktor bir hedef belirledimi heal atmaya geçiyor ona göre son ana kadar yaşaman için biraz geç ölmeleri lazım birazda nefer urun yanında durursan doktor otomatik heal atıyor nefer ura ayrıca ölsede sorun olacagını sanmıyorum gurlohsor %20 canı kaldıgında kalkanı kalkıyor nefer ur ortada yatmaya başlıyor .Gurlohsoru kesip nefer ura görevi teslim ediyorsun

6

Saturday, April 26th 2014, 2:40pm

Ama ben ölüyorum işte sorun orda

7

Saturday, April 26th 2014, 8:19pm

peliyeke

Beginner

Occupation: tapınak

• Send private message

amma karmaşık benim zamanımda ben orda bekliyodum nefer ur gözümün önünde ölüp sonraki yaratığı ben akıncılarla kesip ge.iyodum orayı bu kadar basit bir iş

8

Saturday, April 26th 2014, 8:43pm