You are not logged in.

1

Monday, April 28th 2014, 5:35pm

Itemlerin Dizilimi

Arkadaşlar itemlerin hepsini yanlış dizsek bile yüzde 10 'luk bir kayıp oluyor diye duydum itemleri neye göre ve ne şekilde dizeceğiz bunun bir mantığı olması lazım bilen birisi aydınlatabilirse iyi olur gerçekten..

2

Monday, April 28th 2014, 5:43pm

Sınıfını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

3

Monday, April 28th 2014, 6:18pm

%10 luk bir kayıp mevzusu olduğu doğruda sanırım azcık eksik duymuşsun (Hesaplamalara göre öyle ama benim hesaplamalarımda daha büyük çıkıyo orası ayrı :D ) %10 luk kayıp durumu itemlerini tamamen baştan savma durumunda dizdiğindeki olan kayıp yani en yüksek kaybın %10 luk gibi bir değer oluyor.Sanıyorum o kadarda kötü şekilde dizmez kimse

4

Monday, April 28th 2014, 6:39pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Arkadaşlar itemlerin hepsini yanlış dizsek bile yüzde 10 'luk bir kayıp oluyor diye duydum itemleri neye göre ve ne şekilde dizeceğiz bunun bir mantığı olması lazım bilen birisi aydınlatabilirse iyi olur gerçekten..
İtemleri sınıfına göre dizmen gerek, Şuan zaten 60 level sınırından dolayı illaki dizeceğin itemlerde yanlış tercih yapabilirsin, Bu yanlışı düzeltmenin yolu , senin sınıfındaki oyuncu arkadaşları takip edip denetleyerek ve ya statları kontrol edip ona göre hareket ederek önleye bilirsin,
Ayrıca astral da düşen sınıfına uygun itemleri atmaktansa onları depoda saklayıp ilerde statlarını ayarlamak için Yedekte bulundurmanı tavsiye ederim
İyi Forumlar..
.

5

Monday, April 28th 2014, 7:37pm

Ben ozan oynuyorum tavsiyeler için tşkler arkadaşlar depoda saklıyorum zaten itemleri ne olur ne olmaz diye geliştiricileride saklıyorum fakat bunları dizmenin her hangi bir yolu yok mu oyun bu konuda bilgilendirme vermiyor oyuncu arkadaşlar dışında nerede sağlam bilgi alabiliriz..

Rate this thread