You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, April 22nd 2014, 12:44pm

İninal kart yükleme

arkadaşlar yaklasık 45tllik içine yükleme yaptım allods ödeme sayfasından kartı bilgilerini yazıyorum ama gene aynı yere atıyor bi sorunmu var acaba acil yardım

2

Tuesday, April 22nd 2014, 4:05pm

eu portalından dene olur hocam
<<<<<<<

3

Thursday, April 24th 2014, 2:58pm

Olmadı yeni bir PayPal Hesabı Aç ve Kartını tanıt 3 TL Kart Tanıtım Bedeli Kesecektir Tek sefere Mahsus sonra PayPal Ödeme Şekli ile Anında Ödeme yapabilirsin.

4

Saturday, April 26th 2014, 11:49am

hdofficial

Trainee

• Send private message

hocam kartta 45 tl varken sitede yükleme yerine 45 yazarsan olmaz dolar hesabı görüyor site 45 lira kaç dolar ediyorsa onu yazcaksın

5

Wednesday, April 30th 2014, 8:34am

hocam kartta 45 tl varken sitede yükleme yerine 45 yazarsan olmaz dolar hesabı görüyor site 45 lira kaç dolar ediyorsa onu yazcaksın

şakamıydı bu banamı böle geldi .. :D tabii dolar olarak yazıyorum okadarda kafamız güzel değil