You are not logged in.

21

Monday, April 28th 2014, 6:59am

22

Monday, April 28th 2014, 4:04pm

vay arkadaş giren çıkan basmış eksiyi :D
<<<<<<<

23

Tuesday, April 29th 2014, 1:22am

Güzel rehber başarılar.

This post has been edited 1 times, last edit by "hsural16" (Apr 29th 2014, 2:20am)

24

Tuesday, April 29th 2014, 5:24pm

arkadaşlar 550 goruntulemeye yaklaşmış konu ancak yorum atan yok iyi yada kötü lütfen gordugunuz hataları veya olumsuzlkları paylşaın benimle teşekkürler :)
<<<<<<<

25

Wednesday, April 30th 2014, 11:39am

Yorum atmayacaktım ama beni mahvettiğin için atıyorum şimdiden kusura bakma.53 lvl paladinim var,yaklaşık bir yıldır oynamıyordum iki gün önce bir gireyim,baktım oyun değişmiş yetenekler filan sıfırlanmış:) nasıl talent yapayım derken senin rehberi gördüm baktım en cok görüntülenen sensin dedim bir bildiği vardır senin rehberine göre yapayım dedim talentimi 1-60 lvl dps talenti yaptım karakterim cok cabuk canavarlarda ölür oldu:) tika rika mağarasını bile yapamaz oldu eskiden cok rahat yapardım orasını.Şimdi gene bedavadan sıfırlanmasını bekleyeceğiz yeni talent yapmak için:)Yinede emeğe saygı için teşekürler...

26

Wednesday, April 30th 2014, 1:36pm

Madem yorum istedin :)

1) NEDEN MUKAVEMET:BELKİDE EN MERAK UYANDIRAN STAT TAVSİYEM BU OLACAK.ARKADAŞLAR MELEKE STATININ AÇIKLAMASINDA ZARAR ALDIKÇA BİZİM VERDİĞİMİZ ZARARIN ARTACAĞINDAN BAHSEDİLİYOR EN ÇOK HATTA TÜM ZARARI BİZ ALIYORUZ GRUPLARDA VE TAKIMLARDA BU YÜZDEN HEM ZARAR ALIP HEM ZARAR VERMEK TAM BİZE GÖRE. DEYİMİ YERİNDEYSE DAYAK YEDİKÇE DAHADA GÜÇLENİYORUZ :)

Bu açıklamayı değişmelisin. Açıklanacak mukavemet. Açıklanmaya çalışılan Meleke. Açıklamanın karşılığı Metanet. Bir diğer konu metanet tankta iş yapmaz. nedenini araştırırsan daha iyi anlarsın. ama kendin araştıracaksın oyun içi denemeler yap bence. ;)

2) Bir diğer konu ise duvar silme skilleri 3 adet deil 4 adet. onuda bi araştır derim oyun içinde. İpucu : Gelişim talentleri :)

3) Tüm rehberlere baktım. Tank talentleri yaramaz. Dps bişi diyemem. dps oynamadım paladin. Tüm rehberleri inceledim. senin rehberin bence şu an için kısa ve öz. Güzel olmuş

Emeğine sağlık ..

İmp - Wetdream

27

Wednesday, April 30th 2014, 4:22pm

Madem yorum istedin

1) NEDEN MUKAVEMET:BELKİDE EN MERAK UYANDIRAN STAT TAVSİYEM BU OLACAK.ARKADAŞLAR MELEKE STATININ AÇIKLAMASINDA ZARAR ALDIKÇA BİZİM VERDİĞİMİZ ZARARIN ARTACAĞINDAN BAHSEDİLİYOR EN ÇOK HATTA TÜM ZARARI BİZ ALIYORUZ GRUPLARDA VE TAKIMLARDA BU YÜZDEN HEM ZARAR ALIP HEM ZARAR VERMEK TAM BİZE GÖRE. DEYİMİ YERİNDEYSE DAYAK YEDİKÇE DAHADA GÜÇLENİYORUZ

Bu açıklamayı değişmelisin. Açıklanacak mukavemet. Açıklanmaya çalışılan Meleke. Açıklamanın karşılığı Metanet. Bir diğer konu metanet tankta iş yapmaz. nedenini araştırırsan daha iyi anlarsın. ama kendin araştıracaksın oyun içi denemeler yap bence.

2) Bir diğer konu ise duvar silme skilleri 3 adet deil 4 adet. onuda bi araştır derim oyun içinde. İpucu : Gelişim talentleri

3) Tüm rehberlere baktım. Tank talentleri yaramaz. Dps bişi diyemem. dps oynamadım paladin. Tüm rehberleri inceledim. senin rehberin bence şu an için kısa ve öz. Güzel olmuş

Emeğine sağlık ..

İmp - Wetdream

ÖNCELİKLE SANA YANIT VEREYİM DOSTUM :) MUKAVEMET DEĞİL METANET OLMASI LAZIMDI O KISMI GOZDEN KAÇIRMIIM TEŞEKKÜRLER BENİ UYARDIĞIN İÇİN.GELELİM DİĞER BİR HUSUSA TANK TALLENTLERİ YARAMAZ DEMİŞSİN BU TALLENT BENİM OYUNDA 1E1 KULLANDIGIM VE BİR ÇOK KİŞİYE DANIŞARAK YAPTIGIM BİR TALLENT İŞE YARAMAZ OLMASI MUMKUN DEĞİL ÇÜNKÜ KULLANIYORUM VE GAYET BAŞARILI OLDUGUNU BİLİYORUM HA SENİN TALLENTİNE BENZEMYİODUR ORASI DOGRU OLABİLİR AMA HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YİYİŞİ VARDIR DEĞİL Mİ O HESAP :) TEŞEKKÜRLER.
<<<<<<<

28

Wednesday, April 30th 2014, 4:38pm

Yorum atmayacaktım ama beni mahvettiğin için atıyorum şimdiden kusura bakma.53 lvl paladinim var,yaklaşık bir yıldır oynamıyordum iki gün önce bir gireyim,baktım oyun değişmiş yetenekler filan sıfırlanmış:) nasıl talent yapayım derken senin rehberi gördüm baktım en cok görüntülenen sensin dedim bir bildiği vardır senin rehberine göre yapayım dedim talentimi 1-60 lvl dps talenti yaptım karakterim cok cabuk canavarlarda ölür oldu:) tika rika mağarasını bile yapamaz oldu eskiden cok rahat yapardım orasını.Şimdi gene bedavadan sıfırlanmasını bekleyeceğiz yeni talent yapmak için:)Yinede emeğe saygı için teşekürler...

DOSTUM YORUMUN İÇİN SANADA TEŞEKKÜR EDERİM ANCAK DİKKAT ETMEN GEREKEN BAZI HUSUSLAR VAR REHBERMDEDE YAZDIM ZATEN GALİBA GÖZDEN KAÇIRMIŞ OLACAKSIN DPS TALLENT DE YABANİLİK AURASI ADLI SKİLLİ AÇTIGIN ZAMAN ZIRHIN %30 AZALIR ANCAK FİZİKSEL HASARIN %15 ARTAR DOLAYISI İLE ZIRHIN BİR BÜYÜCÜ KADAR AZ OLACAĞINDAN ÇOK HASAR ALIRSIN KANIMCA KOLAYCA YATMANIN SEBEBİ BU ELİN ALIŞINCA EMİN OL YATMAZSIN AYRICA SANA ŞÖYLE BİR KAÇ ÖNERİDE BUKUNABİLİRİM
1)ÖNCE YARATIGA DEPARLA KOŞ SONRASINDA AYIRMA DARBESİ ATTIKDAN SONRA EVLİYA DARBESİ SKİLLİNİ KULLAN BAKTIN YİNE ÖLMEDİ BU SEFERDE TEMİZLEME DARBESİ VUR ÖLMEMESİ MUMKUN DEĞİL DOSTUM DPS TALLENTE İKEN SEN TANK DEĞİLSİN UNUTMA DOLAYISI İLE 4-5 TANE MOB ÇEKME ÜZERİNE. :) KOLAY GELSİN
<<<<<<<

29

Wednesday, April 30th 2014, 4:42pm

yorum tank talenti içindir:kullandığın talent rahattır orası kesin adalet kılıcı fln neden kapalı 1 puan onlara veremedin mi anlayamadım veya kör eden kılıç neden 2 değil 3dakika beklemektense 1dakika beklemek daha iyidir tanksın ama %12 büyü direnci ve her 3 saniyede duvardaki %4 damage düşürücü açılmamış hsurala katılmamak içten değil vindication(%70 zararını siliyor geri kalan %30sana geliyor bununda %15i gelişim aşamalarını açtığın için yine silinecektir)mudur nedir sağ aşağıdaki 40snde dolan kalkanın ek faydasını görürsün hem dps hem tanklık açışından... bu tank talenti değildir bence bu bir ışık talentidir:)

30

Wednesday, April 30th 2014, 4:55pm

ADALET KILICINA VERMEDİM ÇÜNKÜ KULLANMIYORUM AÇIKÇASI 2 ADIM YÜRÜYÜRUM ÇEKİYORUM :) ZATEN PEKDE Bİ DPSİ YOK :) PARLAYAN KILIÇ NEDEN 2 DEĞİLDE 1 ÇÜNKÜ YETENEK PUANIM YETMEDİ :) PUANI YETEN ARKDAŞLAR AÇABİLİRLER MANTIKLI OLUR .HERSANİYE DUVARDAN %4 HASAR DÜŞÜREN GELİŞİM AŞAMASI İNANILMAZ GEREKSİZ, 3 TANE AŞAMAYI YOK ETMEK DEMEKTİR BENCE, 3 SANİYEDE %4 AZALTANA KADAR KENDİN ELLE DAHA FAZLASINI ÇOK RAHAT SİLİYORSUN ZATEN.BAHSETTİĞİN VİDİCATİONUN ADI İNTİKAM :) 1 IŞIK 1 TEMİZLİK KANUNU YAKIYOR AYRICA SENİN ORDA AMACIN DPS YAPMAK DEĞİL MOBLARI ÜZERİNDE TUTMAK O İŞTE RAHATÇA O SKİLL OLMADANDA TUTULUYOR DOSTUM EMİN OL :) BU BİR IŞIK TALLENTİ DEĞİL TANK TALLENTİDİR :) EĞER KULLANIRSAN EMİN OL DEDİKLERİMİ ÇOK DAHA NET BİR ŞEKİLDE ANLAYACAKSIN YORUMUN İÇİN CANI GONULDEN TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN.
<<<<<<<

31

Wednesday, April 30th 2014, 6:56pm

olaya detaylı açıdan yaklaşırsak üstesinden gelme denen skillin 2 ile 3 arasında 3,5snlik bir fark var bunu geliştirip diğerlerinden kısmak pek iyi gelmedi.
Amaç dps olmadığınıda düşünürsek ışık gücünün açılmasıda farklı bir nokta senin yapman gereken misilleme,evliya sözü ve intikam bu sayede boss belki daha zor tutulacak fakat ışık sözü kapandığı için 6 gelişim aşamasını büyü direncine ve intikama verebileceksin sonuçta bir tapınak şovalyesinin arkasındaki şifacıda önemli her zaman çok iyi bir şifacı arkanda olursa bu talent işine yarar peki ya herkez böyle bir şifacı bulabilir mi buda var genelleme yönünden bakıyorum ben amacım üzerine gelen hasarın oldukça azaltılması...

32

Wednesday, April 30th 2014, 7:28pm

ÖNCELİKLE FARK 3.5 DEİL 5SN HA ÇOK FARKEDERMI HAYIR GELELİM ŞİFACIYA ZATEN AKINCI ŞİFACI YETERLİ DERECEDE TUTUYOR KATMAN ARTTIKÇA ODA GÜÇLENİYO ŞİFACI KONUSUNDA KMSENIN SKNTI ÇEMEYEEGİNDEN EMİNİM AYRICA İNTİKAM BLDİĞİN GEREKSİZ BİR SKİLL AGA AÇMA ONU :D YANİ HARBİ GEREKSİZ
<<<<<<<

33

Wednesday, April 30th 2014, 8:16pm

%30 süresinden düşsene 3,5sn oluyor:D 10snde 3sn ise 5snlik farkımızda 3,5sn olacaktır çok detaylı bakıyorum olaya ama gelişim aşamasını işin içine katmadın galiba eheheh intikamın süresi kısılıyor mu gelişim aşamasını açınca bilmiyorum:/

34

Wednesday, April 30th 2014, 8:32pm

yok kısalmıyor hacım
<<<<<<<

35

Thursday, May 1st 2014, 10:10am

36

Friday, May 2nd 2014, 12:28pm

up arkadaşlar yromlarnızı bekliorm
<<<<<<<

37

Friday, May 2nd 2014, 1:21pm