Madem yorum istedin
1) NEDEN MUKAVEMET:BELKİDE EN MERAK UYANDIRAN STAT TAVSİYEM BU OLACAK.ARKADAŞLAR MELEKE STATININ AÇIKLAMASINDA ZARAR ALDIKÇA BİZİM VERDİĞİMİZ ZARARIN ARTACAĞINDAN BAHSEDİLİYOR EN ÇOK HATTA TÜM ZARARI BİZ ALIYORUZ GRUPLARDA VE TAKIMLARDA BU YÜZDEN HEM ZARAR ALIP HEM ZARAR VERMEK TAM BİZE GÖRE. DEYİMİ YERİNDEYSE DAYAK YEDİKÇE DAHADA GÜÇLENİYORUZ
Bu açıklamayı değişmelisin. Açıklanacak mukavemet. Açıklanmaya çalışılan Meleke. Açıklamanın karşılığı Metanet. Bir diğer konu metanet tankta iş yapmaz. nedenini araştırırsan daha iyi anlarsın. ama kendin araştıracaksın oyun içi denemeler yap bence.
2) Bir diğer konu ise duvar silme skilleri 3 adet deil 4 adet. onuda bi araştır derim oyun içinde. İpucu : Gelişim talentleri
3) Tüm rehberlere baktım. Tank talentleri yaramaz. Dps bişi diyemem. dps oynamadım paladin. Tüm rehberleri inceledim. senin rehberin bence şu an için kısa ve öz. Güzel olmuş
Emeğine sağlık ..
İmp - Wetdream
Yorum atmayacaktım ama beni mahvettiğin için atıyorum şimdiden kusura bakma.53 lvl paladinim var,yaklaşık bir yıldır oynamıyordum iki gün önce bir gireyim,baktım oyun değişmiş yetenekler filan sıfırlanmışnasıl talent yapayım derken senin rehberi gördüm baktım en cok görüntülenen sensin dedim bir bildiği vardır senin rehberine göre yapayım dedim talentimi 1-60 lvl dps talenti yaptım karakterim cok cabuk canavarlarda ölür oldu
tika rika mağarasını bile yapamaz oldu eskiden cok rahat yapardım orasını.Şimdi gene bedavadan sıfırlanmasını bekleyeceğiz yeni talent yapmak için
Yinede emeğe saygı için teşekürler...