You are not logged in.

61

Tuesday, May 13th 2014, 4:46pm

Discotech

Professional

• "Discotech" started this thread

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Sorulan bütün sorulara cevap verildi detaylı bir şekilde başlığı sorunuz yoksa meşgul etmeyelim özelden sorunuzu sorabilirsiniz.
.

62

Tuesday, May 13th 2014, 4:50pm

Sorulan bütün sorulara cevap verildi detaylı bir şekilde başlığı sorunuz yoksa meşgul etmeyelim özelden sorunuzu sorabilirsiniz.

Bu kadar. Teşekkür ederim.
Righteous in Wrath

63

Tuesday, May 13th 2014, 7:11pm

RetroForm şişesini kullanmaya çalıştığımda "Gereken kabiliyet: Seviye düşürme" hatasını alıyorum.
Bunun sebebi nedir ?
İttifak-Ozan [CookiVerse]

64

Wednesday, May 14th 2014, 12:25pm

RetroForm şişesini kullanmaya çalıştığımda "Gereken kabiliyet: Seviye düşürme" hatasını alıyorum.
Bunun sebebi nedir ?
retroform şişesi meslek itemlerini yaparken eğer elinizde gerekli olan bazı belirli materyallerden daha yüksek seviyede materyallere sahipseniz onların seviyesini düşürerek kullanıma uygun hale getirir yanlız bu seviye düşürme işlemi sadece belirli nesnelere uygulanabilir örneğin 60 level savaşçıyı ele alalım kestiği moblar 60 level olduğundan dolayı ona düşen materyaller en üst seviyede olacaktır eğer bu oyuncu en baştan demircilik kasmak isterse elinde bulunanları kullanamaz ve retroform şişesini kullanarak elindekilerin seviyesini düşürerek kullanır.Örneğin adamantin diken isimli bir materyalin seviyesini düşürüp mitril diken haline çevirip onu kullanır.

65

Wednesday, May 14th 2014, 12:28pm

Çok açıklayıcı olmuş ama halen daha sorumun cevabını alamadım :)
Benim levelimden yüksek levelli eşyaları RetroForm yaptığım da yukarıda ki hatayı veriyor, Sorun sadece o.

66

Thursday, May 15th 2014, 4:57pm

Cora

Trainee

Occupation: Ork

• Send private message

merhaba benim bir sorum var yetenek puanımı bir şekilde yanlış dağıttım ve sadece yetenek puanlarımı yeniden dağıtmak istiyorum acaba 35 levelde bu mümkün mü ?

67

Thursday, May 15th 2014, 4:59pm

Discotech

Professional

• Send private message

Merhaba, Hayat suyu ile sıfırlaman gerekiyor nadir nesne dükkanından almalısın.
.

69

Thursday, May 15th 2014, 5:38pm

savaşçı baydı 47 de bıraktım

hocalar canlar kara büyücümü ozanmı paladinmi soru açık ve net

70

Thursday, May 15th 2014, 5:43pm

Discotech

Professional

• Send private message

Ozan güzel karekter zevklidirde :huh:
.

71

Thursday, May 15th 2014, 5:52pm

Cora

Trainee

• Send private message

pvp yapmak için kara buyucu birebir ama pveda kötü
ozan pvpde nasıldır bilmem ama astrale çıkarken falan aranan bir karakter sadece enerji sorunu var
paladin oyunun ana karakteri gibi tank için illaki lazım olur her zaman pvpde iyi diye biliyorum

bence en güzeli mistik yada ozan :)

72

Friday, May 16th 2014, 12:01pm

Merhabalar bu ücretli server ve ücretsiz kristal alarak oynadığımız server arasında ne gibi farklar mevcut ? Teşekkürler

73

Friday, May 16th 2014, 12:14pm

Ücretli olan serverde oyuncular arası uçuk şekilde farklar yaratan düzey 5 ve koruyucu taşları aktif değildir bu seviyede her oyuncu yaklaşık olarak aynı düzeydedir ayrıca ek küpe slotları herkesin turuncudur mekanik binek bulunmamaktadır ve danas, mükemmellik sözleşmesi gibi şeyler astraldeki son bosslardan düşmektedir.

74

Friday, May 16th 2014, 6:09pm

Cora

Trainee

• Send private message

merhaba savaşlardan goblinbol oyunu ile ilgili bir kaç sorum var
1-goblinbolu nasıl oynamalıyız? bazı yetenekler var birde yorgunluk baş gösterdi diye bir durum oluyor
2- goblinbolda madalyonları birleştirdikten sonra ne yapıyoruz
3-goblinboldan tecrübe dp alabilir miyiz ödül olarak

ilk kez oynadım kafama takılanları sordum ve nasıl oynandığına dair hiç bir fikrim yok
şimdiden teşekkürler iyi oyunlar arkadaşlar :)

75

Saturday, May 17th 2014, 8:25am

Goblin bol bir çeşit futbol similasyonudur.Mavi ve kırmızı olmak üzere 2 takım her takımda ise 4 er kişi vardır.Belirli bir süre içinde karşı takıma en çok gol atan kazanır.Bunun haricinde eğer takımlardan birisinde 4 kişiden eksik oyuncu var ise süre sayacı 2 dakikaya düşer ve en çok atan kazanır sayısı az olan değil.Goblinbola girdiğiniz anda size 4 özel skill verir(kaleciler için 5) bu skillerin isimlerini hatırlamıyorum o yüzden tuşlarını yazarak anlatıcam.
Skiller

1 tuşu:
Eğer topa hakimseniz 1 tuşuna basıp hedefi belirledikten sonra topa vurup pas atabilir yada şut çekebilirsiniz.
2 tuşu:
Belirli bir süre için koşu hızınızı 2 katına çıkaran bir buff verir yanlız bu buff üzerinizden gidince yorgunluk etkisi alırsınız ve normal hızınızdan daha yavaş koşarsınız.
3 tuşu:
Belli bir mesafe içindeki seçili yada rasygele 1 rakininizin hızını azaltan buff verir ve onun koşuş hızını azaltır.Rakibin üzerinde koşma etkisi var ise o etkiyide beraberinde siler.
4 tuşu:
Eğer top rakibinizde ise onun önünde barikat kurmanızı sağlar ve top sizin kurduğunuz barikata çarpar ise top sizin kontrolünüze geçer.

Bunların haricinde kalenin yakınlarında topa sadece kaleci dokunabilir kaleci sabit değildir ceza sahası içine giren ilk oyuncu dışarı çıkana kadar kaleci olur ve onun ekstra bir skilli vardır.

5 tuşu:
Topu çok uzağa dikmenizi sağlar bu sayede rakibinizin kurduğu barikata top takılmaz.

Gelelim 2. ve 3. soruya amblemleri birleştirmek için eğer imparatorluk tarafında oynuyor isen dünya gözü kulesinin 2. katında yaskerin portalının olduğu odadan madalyonun diğer yarısını alıp birleştirebilirsin ve goblinboldan aldığın her 100 parça ile bu madalyanun 1 parçası birleşir ve sana 200 puan verir.Bu puanları nasıl harcayacağım dersen madalyonun yarısını aldığın npc bu puanlara karşılık tecrübe sembolü altın sembolü amalgam veya meslek için gerekli olan eşyaları satar oradan harcayabilirsin.

76

Saturday, May 17th 2014, 8:41am

WasLey

Intermediate

• Send private message

merhaba savaşlardan goblinbol oyunu ile ilgili bir kaç sorum var
1-goblinbolu nasıl oynamalıyız? bazı yetenekler var birde yorgunluk baş gösterdi diye bir durum oluyor
2- goblinbolda madalyonları birleştirdikten sonra ne yapıyoruz
3-goblinboldan tecrübe dp alabilir miyiz ödül olarak

ilk kez oynadım kafama takılanları sordum ve nasıl oynandığına dair hiç bir fikrim yok
şimdiden teşekkürler iyi oyunlar arkadaşlar :)

Goblinbole alışman. biraz zaman alacak ama sonradan sevdiğin bir oyun haline gelicek. Sana Tavsiyem gol yememek için elinden geleni yap 1 gol yediğinde bile başarı işaretini düşürüyor çok dikkat li olman gerekiyor tabi tek senle olacak bir iş değil takım arkadaşlarınında oyunu çözmüş ve hızlı olmaları Lazım.

77

Saturday, May 17th 2014, 10:32pm

Cora

Trainee

• Send private message

çok teşekkür ederim açıklamalarınız için şimdiden seviyorum ayrı bir atmosferi var iyi oyunlar :)

78

Sunday, May 18th 2014, 12:08am

Merhaba canlar, arkadaşlar;
sizlere son günlerde aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Ben bu sihirli taş olayını tekrar işittikten sonra oyunu bırakmaya karar verdim. Çünkü oyuna para yatırmayan kişi oyuna para basan kişiyle PvP'ye girdiğinde yenme olasılığını %5'e düşürüyor. Ben oyuna para yatırmayacağım için oyunu bırakmaya karar verdim. Bir kaç arkadaşa da "Başka yolu yok mu ? Gold kasıp kurcudan kristal alıp öyle yapsam nasıl olur" dedim. Kendileri de bana şu cevabı verdi "Hayır, çok zor. Para yatıramayacaksan oynamanın bir lüzumu yok."

Şimdi arkadaşlar söyleyecekleriniz nelerdir ? Devam etmelimiyim oyuna ?

79

Sunday, May 18th 2014, 12:18am

Dostum durum oyle fakat çok cüzi miktarlara farkı azaltabilirsin mesela 666-666 gibi ortalama bi taş dizilimini 100-150 tl gibi bi miktara yapabilirsin buda farkı azaltır yani adamda 10 taş olsa %40 fazla vurcak oda çok koymaz bence
<<<<<<<

80

Sunday, May 18th 2014, 12:43pm

Oyunu bırakıyorum o zaman.
Ben bırak oyuna para yatırmayı, okul harçlığımı bile zor çıkartıyorum.