You are not logged in.

81

Sunday, May 18th 2014, 1:55pm

Oyunu bırakıyorum o zaman.
Ben bırak oyuna para yatırmayı, okul harçlığımı bile zor çıkartıyorum.

Niye oyunu bırakıyorsun ki? Böyle güzel bir oyunu nerede bulacaksın! Para kasar yaparsın taşı. Oyun çok güzel. Oyuncular arasında hiçbir yerde eşitsizlik yok. Herkes mutlu gidişatından =)=)
Righteous in Wrath

82

Sunday, May 18th 2014, 1:58pm

Niye oyunu bırakıyorsun ki? Böyle güzel bir oyunu nerede bulacaksın! Para kasar yaparsın taşı. Oyun çok güzel. Oyuncular arasında hiçbir yerde eşitsizlik yok. Herkes mutlu gidişatından =)=)
+1 KATILIYORUM.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

83

Sunday, May 18th 2014, 3:40pm

Cora

Trainee

Occupation: Ork

• Send private message

merhaba bende seninle aynı fikirdeyim oyuna para yatırmayı hiç düşünmüyorum

ilk başta pvp için bende sordum senin gibi herkes bana bırak oynamanın lüzumu yok dediler

ama bence hiç de öyle değil etkinlikleri takip ederek simyacılık/dericilik/silahçılık vb mesleklerle uğraşarak biraz da görevlerle uğraşarak çok güzel gold kasılıyor.
hiç bırakma derim çok aradım bunun gibi kaliteli ve oynaması güzel bir oyuna rastlayamadım.
Örneğin şuan mangal partisi etkinliğinden aldığın hediyeleri müzayedede satabilirsin bunun gibi pek çok etkinlikten güzel gold kasan arkadaşlarım var
yani kardeşim uzun lafın kısası sen devam et oyuna :thumbup:

84

Sunday, May 18th 2014, 4:39pm

Asee Teph'deyim levelim 26.
25 level bir mistik taşları tamamen 7 7 7 ve 6 6 6
bu mistik gelip bana tek attı.
İttifak-Ozan [CookiVerse]

85

Sunday, May 18th 2014, 7:36pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Asee Teph'deyim levelim 26.
25 level bir mistik taşları tamamen 7 7 7 ve 6 6 6
bu mistik gelip bana tek attı.

Tamam mistigin taşlarının katkısı var ama sende ase tphe için biraz taş seviyen ve iyi bi item dizersen o adamı zorlar hatta kesebilirsin.

86

Sunday, May 18th 2014, 8:26pm

Cora

Trainee

Occupation: Ork

• Send private message

benim levelim 36 pvp için sürekli asse Teph'e gidip geliyorum sende seviye atlayarak kendini geliştirerek oyunu eğlenceli hale getirebilirsin :) sürekli EKSİ açıdan bakma bence

87

Monday, May 19th 2014, 7:43am

WasLey

Intermediate

• Send private message

Bugün bir x2 etkinliğinin oLması gerekmiyor mu.?

88

Monday, May 19th 2014, 8:19am

Ululuk görevini alamıyorum beşiği tamamlamam gerektiği söylendi. Tüm beeşiğe baktım 2 tane eksik görev gözüküyor ama ikisini de bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

89

Monday, May 19th 2014, 10:48am

Discotech

Professional

• "Discotech" started this thread

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Ululuk görevini alamıyorum beşiği tamamlamam gerektiği söylendi. Tüm beeşiğe baktım 2 tane eksik görev gözüküyor ama ikisini de bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, Muhtemelen istek enkarne görevlerini atlamış olmalısın 3 kez tamamlaman gerekiyor.
.

90

Monday, May 19th 2014, 2:55pm

S.A

S.a beyler oyunda değişiklik varmı özellikle ara konusunda ben ingiliz arkadaşlar +10 aşla gelip bizi biçerler diye girmemiştim bidaha durum böylemi yoksa herkes normal bi düzeydemi tr kapandıından beri yoktum.
''ϜϓſϞ''

91

Tuesday, May 20th 2014, 8:46am

BENIN ŞÖYLE BİR SORUM VAR SIMDI ARKADASLARLA KONUSTUK BANA DEDILRRKI GÜNLÜK 4 SAATLIK TUTSU GOREVI YEMDE VERIYOR HINEK ICIN AMA BANA GELMIYOR YOKSA AYRI BIR GOREVI MI VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
<<<<<<<

92

Tuesday, May 20th 2014, 8:50am

O görev elduzda bir görevi var eğer istersen akşam yardımcım olurum tütsü görevini açmak için o görevleri yapman lazım.

93

Tuesday, May 20th 2014, 9:16am

ben tutsu aliyorumda yem alamıyorum yem lazım
<<<<<<<

94

Tuesday, May 20th 2014, 9:48am

2sini aynı veriyor yemin ayrı görevi yok cantana bak kupon olması lazım.

95

Tuesday, May 20th 2014, 11:06am

WasLey

Intermediate

• Send private message

BENIN ŞÖYLE BİR SORUM VAR SIMDI ARKADASLARLA KONUSTUK BANA DEDILRRKI GÜNLÜK 4 SAATLIK TUTSU GOREVI YEMDE VERIYOR HINEK ICIN AMA BANA GELMIYOR YOKSA AYRI BIR GOREVI MI VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Kardeşim sen hangi görevden bahsediyosun anlamadım
Bu görev sana günlük 4 saatlik tütsü, meleke ve canlılık ekstraktı veriyor.

Bu görev ise sana iki tane kupon veriyor ve o kuponlar sayesinde bir günlük tütsü ve 10 adet yem alıyorsun nadir nesne dükkanından.

96

Tuesday, May 20th 2014, 2:23pm

imp tarafinda o kuponcu nerde iste ben alamiom
<<<<<<<

97

Tuesday, May 20th 2014, 2:24pm

Yine Sihirli Taş Tüccarı'dır. 2. katta zanaatkarların olduğu odaları gez. Yükselenin birinde olması gerek.
Righteous in Wrath

98

Wednesday, May 21st 2014, 1:09am

lv 49 oyuna dönüş yaptım

arkadaşlar hepinize merhaba. oyunu sanırım 1 seneden fazla bir süredir oynamıyorum. lv 49 bir casusum var. saatlerdir internette dolanıp araştırıyorum ama tüm yeteneklerim sıfırdayken onları nasıl dağıtmam gerektiğini anlatan bir yazıya denk gelemedim. örneğin daha önce şansın %şu kadar olsun, gücün %bu kadar olsun gibi öneriler vardı ama şu an öyle bir şeye rastgelemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

99

Wednesday, May 21st 2014, 1:18am

çırak

merhaba. 1 seneden sonra oyuna tekrardan başlıyorum. çok fazla değişiklik olduğu için de afalladım baya ve size bir şey sormak istiyorum. bir arkadaşım oyuna başlıcak. çıraklık mevzusu böyle bir durumda işe yarıyor mu? yani mesela onu oyuna ben davet edebiliyor muyum ve eğer edebiliyorsam bunun getirisi nedir acaba?

100

Wednesday, May 21st 2014, 1:36pm

yetenek ağacı dağılımı her tarafta var bu arada tamam ama karakter istatistiklerini nasıl yapmalıyım ona göre? sıyırıcam şimdi bi bakın lütfen...