Merhaba sorunun cevabını Sınırflar Casus bölümünde bulabilirsin.arkadaşlar hepinize merhaba. oyunu sanırım 1 seneden fazla bir süredir oynamıyorum. lv 49 bir casusum var. saatlerdir internette dolanıp araştırıyorum ama tüm yeteneklerim sıfırdayken onları nasıl dağıtmam gerektiğini anlatan bir yazıya denk gelemedim. örneğin daha önce şansın %şu kadar olsun, gücün %bu kadar olsun gibi öneriler vardı ama şu an öyle bir şeye rastgelemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Çıraklarını sen seçemezsin yada çıraklar öğretmenlerini seçemez eşleştirme tamamen rastgele olarak sistem tarafından yapılır.Oyuna davet etme konusu şuan arkadaşlar sekmesinde var yanlız o sekmede şuan aktif değil.
merhaba. 1 seneden sonra oyuna tekrardan başlıyorum. çok fazla değişiklik olduğu için de afalladım baya ve size bir şey sormak istiyorum. bir arkadaşım oyuna başlıcak. çıraklık mevzusu böyle bir durumda işe yarıyor mu? yani mesela onu oyuna ben davet edebiliyor muyum ve eğer edebiliyorsam bunun getirisi nedir acaba?
zaten sorunum bulamıyor olmak. eski forum olsaydı eminim bulabiliceğime ama bu yeni forumda neredeyse hiçbir şey yok. karakter istatistikleriyle ilgili en ufak bir bilgiye rastlayamadımMerhaba sorunun cevabını Sınırflar Casus bölümünde bulabilirsin.arkadaşlar hepinize merhaba. oyunu sanırım 1 seneden fazla bir süredir oynamıyorum. lv 49 bir casusum var. saatlerdir internette dolanıp araştırıyorum ama tüm yeteneklerim sıfırdayken onları nasıl dağıtmam gerektiğini anlatan bir yazıya denk gelemedim. örneğin daha önce şansın %şu kadar olsun, gücün %bu kadar olsun gibi öneriler vardı ama şu an öyle bir şeye rastgelemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
İyi Forumlar..
teşekkür ederim.Merhaba, Sol alt köşede bulunan chat bölümüne tıklayıp seçeneklerden resimde görüldüğü gibi entere basıyorsunuz ok işaretine tıklayıp kullanmak istediğiniz chat bölümünü işaretliyorsunuz.arkadaşlar çok saçma bir soru olucak ama bağlı bulunduğğum birliğe nasıl mesaj yazıcam? =)
![]()
İyi Forumlar..
Merhaba, Ejder itemlerini Ölüler şehri, Tepa piramidi isimli zindanlar'da elde edebilirsiniz tabiki takım halinde girmeniz gerekiyor birlik ve ya imkanınız yok ise Kanlı vadi, Vahşi çiflik girerek direniş amlemleri karşılığında ilgili npclerden alabiliyorsunuz.
Ejder itemlerinin nerelerden elde edilebileceğini tam olarak yazabilir misiniz?
Ben de öyle biliyorum. Ama oyunda ".... Hazine buldu. ...... Ejder itemi (şans veren)" diye bi ibare görünce anlamadım.. başka bi yöntem daha var mı diye merak ettim..Merhaba, Ejder itemlerini Ölüler şehri, Tepa piramidi isimli zindanlar'da elde edebilirsiniz tabiki takım halinde girmeniz gerekiyor birlik ve ya imkanınız yok ise Kanlı vadi, Vahşi çiflik girerek direniş amlemleri karşılığında ilgili npclerden alabiliyorsunuz.
İyi Forumlar..
Ben de öyle biliyorum. Ama oyunda ".... Hazine buldu. ...... Ejder itemi (şans veren)" diye bi ibare görünce anlamadım.. başka bi yöntem daha var mı diye merak ettim..Merhaba, Ejder itemlerini Ölüler şehri, Tepa piramidi isimli zindanlar'da elde edebilirsiniz tabiki takım halinde girmeniz gerekiyor birlik ve ya imkanınız yok ise Kanlı vadi, Vahşi çiflik girerek direniş amlemleri karşılığında ilgili npclerden alabiliyorsunuz.
İyi Forumlar..