Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sorunlar elbet çıkabiliyor bir sürü script var sıkıntıyı zaten söylediler bilgilendirme yapılıyor Tr'deki gibi neden bekliyoruz cevabını bulamadan bekliyorduk.Aksaklığın ne olduğunu haberdar ediyorlar hem forumda hem sitesinde duyuru kısmında daha ne yapsınlar biraz anlayışlı olmak gerek bence.Şu ana kadar bir sorun yoktu illaki olacak sadece bu oyuna has birşey değil bu.Bak misal 19 mayısta giden bile oyun vardı haber verinmeden durduk yere 3 saat boyunda kesintiye uğradı adını vermiyim ama dünya çabında belli kitle sahibi olan oyunda bile böyle sorunlar var.Bırak olsun bakımda böyle sorunlar.
Anormal Sektör düzelsin de ben bir gün yine beklerim.
En geç 1-2 saat içerisinde sunucuların açılacağını tahmin ediyorum.
NOT: Bu resmi bir açıklama değildir
Biraz empati kurun arkadaşlar. Bunlar doğal şeylerdir... Herkes elinden geleni yapıyor emin olabilirsiniz
Tamam sabır gösterelim de biz bütün zamanımızı oyuna gore uyarlayacak degılız ya sizde empati kurun işimiz gücümüz var belirli bir saatimiz ayırıyoruz ondada tak oyun yok sitemler normal tam normal saati tam 4.30 saat geçti bu dogal bir şey degıl bence...
Sorunlar elbet çıkabiliyor bir sürü script var sıkıntıyı zaten söylediler bilgilendirme yapılıyor Tr'deki gibi neden bekliyoruz cevabını bulamadan bekliyorduk.Aksaklığın ne olduğunu haberdar ediyorlar hem forumda hem sitesinde duyuru kısmında daha ne yapsınlar biraz anlayışlı olmak gerek bence.Şu ana kadar bir sorun yoktu illaki olacak sadece bu oyuna has birşey değil bu.Bak misal 19 mayısta giden bile oyun vardı haber verinmeden durduk yere 3 saat boyunda kesintiye uğradı adını vermiyim ama dünya çabında belli kitle sahibi olan oyunda bile böyle sorunlar var.Bırak olsun bakımda böyle sorunlar.
Katılıyorum tr serverinde oyuncuları haberdar etmiyorlardı burda neden geciktigi konusunda bi haber veriyorlar en azından.
Biraz empati kurun arkadaşlar. Bunlar doğal şeylerdir... Herkes elinden geleni yapıyor emin olabilirsiniz
En geç 1-2 saat içerisinde sunucuların açılacağını tahmin ediyorum.
NOT: Bu resmi bir açıklama değildir
arkadaşım ben bunu sürekli sölüyorum. yönetim saat veriyor o saat geçince insanlar çıldırıyorlar ozaaman saat vermiceksinizi bu tür olaylarıda yaşamıyacağız. sende saati yazıyorsun al işe 1 2 saat sonra açılmazsa eğer, nasıl deli olcak insanlar
This post has been edited 1 times, last edit by "allodsbursa" (May 22nd 2014, 4:56pm)
Bugünde oyun oynamayıverin çok mu
bu oyun bu gün açılmaz kardeşim hiç boşuna çabalamayın
Oyunun suyu cıktı.Bırakmaya bir neden daha
bir adam -150/250k damage vurursa bu oyunda nasıl ayakta kalıp savaşacagız.
herşey taş deil emege saygı. o kdar item bosuna mı kasıyoruz
üstüne bu takım sorunlarda iyice bıktırdı beni
uzun güncellemeleri geceden baslatsanız uyusuk uyusuk yapın enazından öğlene biter sizde rahat bizde
O DEĞİLDE ölüm arenaları kaçıyor
hakkatende bugün oyunun geleceği yok gibi..
normaldede hep 1 saat gecikiyodu haftalık bakımları günlük bakım yapın 1saat beklemeye razıyım günlük olsa daha iyi
hatun
ya illa diyolar galata kulesinden at kendini aşşağı
parça beklemiyorsanız sıkıntı yok kanımca
Bradford - Rush
parça beklemiyorsanız sıkıntı yok kanımca
uhuauahuha
Arkadaşlar bakım çalışması devam ediyor, Buraya sıkıldık bitmedimi vb sorular yazarak bakım bitmez oyun açılınca bildiri yayınlanacaktır.
İyi Forumlar..
.