Sie sind nicht angemeldet.

41

wcf.global.timeFormatLocalized

Arkadaşlar sizleri en iyi biz anlayabiliriz ama elimizde olmayan bi kaç teknik sıkıntıdan dolayı bakım uzamıştır.Bunuda sizlerin anlayışına bırakıyoruz zaten teknik ekip bir an önce oyunu acmak için cabalıyor sizlerden ricam biraz daha ılımlı olmanız.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

42

Arkadaşlar bakım çalışması devam ediyor, Buraya sıkıldık bitmedimi vb sorular yazarak bakım bitmez oyun açılınca bildiri yayınlanacaktır.
İyi Forumlar..

çok açıklayıcı oldu teşekkürler

43

sıkıldık diyince cvp geliyomuş pardons ozamn bitirin hadi müsade ettim:)
8| hatun X(

44

Arkadaşlar sizleri en iyi biz anlayabiliriz ama elimizde olmayan bi kaç teknik sıkıntıdan dolayı bakım uzamıştır.Bunuda sizlerin anlayışına bırakıyoruz zaten teknik ekip bir an önce oyunu acmak için cabalıyor sizlerden ricam biraz daha ılımlı olmanız.

1-2 kere olsa neyse hep olmuyomu uzama

45

Ne dert ettiniz arkadaş oyuna girememe yi gidin başka bir şey ile uğraşın.Adamlar işini yapıyor en azından onlarında niyet sizi oyundan uzaklaştırmak değil.

46

Bu oyun çok geniş içerigi olan bir oyun.Biyer de bi hata olsa herkesin emeğine yazık olur,onun için cok geniş kapsamlı bi bakım yapılıyor olacaktır kı bu zamana kadar uzamıştır beklemekten başka çaremız yoktur kolay gelsin..

47

Bu oyun çok geniş içerigi olan bir oyun.Biyer de bi hata olsa herkesin emeğine yazık olur,onun için cok geniş kapsamlı bi bakım yapılıyor olacaktır kı bu zamana kadar uzamıştır beklemekten başka çaremız yoktur kolay gelsin..

bu kadar bekliyoruz ne gelicek sonunda peki ?

48

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Bu gecikmenin telafisi mutlaka olur .

49

Arkadaşlar bakım çalışması devam ediyor, Buraya sıkıldık bitmedimi vb sorular yazarak bakım bitmez oyun açılınca bildiri yayınlanacaktır.
İyi Forumlar..
Çok insan var bekleyen yalnış zaman süre veriorsunuz bari oyun açıldığında bu hatanızı telafi edebilir biraz bizide düşünerek exp etkinliği filan yapabilirsiniz anlatabildimmi 8o

50

1 günde oynamayı verin ya :D bi oyun açılmadı diye neler yaptınız yok telafisi yok şu bu

51

Yönetim elinden geldik ce oyuncudan yana umarım bişeyler yapar.Sizlerden ricam sadece beklemeniz.

52

genis icerikli sorunsuz bi cok oyunu örnek verebilirim :P

53

Tahmini oyunda kaç türk vardır ve kaçtane türk birliği ?

54

saymadım dünya capında oynanıyor ama ilk giriste önünde 5tane gelir ve sadece grafiği 20gbyi geciyor

55

500.000 tane vardır türk oyuncu ama birliği bilemem

56

Bizim oyunda 500.000 oyuncu güzel:D

57

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

500.000 tane vardır türk oyuncu ama birliği bilemem

Ne yaptın reyiz :D

58

Cora

Schüler

Beruf: Ork

• Nachricht senden

saat 19:32 şuanda oyunumuz açıldı mı arkadaşlar? teknik aksaklık giderildi mi :(

59

ya olabilir yani :) diğer allodstan küçük oyunları örnek alın 600.000 ,, 400.000 kişiler mesela

60

allods tr de cevap veren bile yoktu ne çabuk unuttunuz burda hiç olmazsa adam yerine koyan var ,hemen açsınlar oyunu sonra adaya gidince 2x basınca oyun gitsin daha mı iyi olacak , az sabredin