You are not logged in.

21

Thursday, May 22nd 2014, 5:19pm

ölüm nefesi icn gelisimden tasaruf etmen lazım ayrıca ölm nefesi alanlar genel olarak heal yoksunu sana o ws attıgın paladinle basarılar diliyom ve onun gibi acemileri kesmeye devam et veya git sen full heal olup okcuyla ws at kes sonra kestm diye diye basarılarını savasyıyı fiziksel keser dedigin konunun altına at :D

22

Thursday, May 22nd 2014, 5:21pm

1 lafn dierini tutmuyo knk savascıyı fiziksel keserin demistin niye simdi büyücü basarlarını anlatıyonki oysa cokda iddalı konusuyodun keser keser diye ;)

23

Thursday, May 22nd 2014, 5:27pm

ben büyücü başarımı fln anlatmadım(O yazı benim değil örnek Başta Spirit: yazıyor) orda paladinin ışıkla hemen hemen herkezi kesmesinden bahsediliyordu ona atfederek yazdım ona bakılırsa her bir karakterin başka bir karakteri kesmek için taktikleri var demek istedim.Sen konuyu baştan sona okudun mu bunuda çok merak ediyorum" o gözler niye oku diye!"

24

Thursday, May 22nd 2014, 5:33pm

""
tank talenti ile adam kesilmez bunu sölemek lazım paladin dps talentide savaşçıya yakın bir damage verecektir aynı zamanda sende kalkanlar var bir savaşçıyı ancak dps talenti ile kesersin kalkanlardan dolayı avantaj senden yana olur:)

bunu yazan ztn bendimya dogru bnm spritin yazdıgını okmadım ayrıca kendi yazdıgın seyi bile hatırlamıyon yazık gözümü acmama grk yok hersey önmde

25

Thursday, May 22nd 2014, 5:43pm

ee adam sana 300k ile saldırırken sen ona 50k ile mi saldıracaksın o zamana kadar sağ çıkman mucize sende vur karşındakine 300k üstünede kalkanları sil bak bakalım nasıl dönecek savaş uzadıkça savaşçının damagelerini silmekten damage vuramazken görürsün kendini en sonunda...
Hızlı gir hızlı bitir mantığı ile onun vurduklarını silerken aynı zamanda sende yüksek dps yaparsan son durumda kalkanları silmekte bulmazsın kendini hep benim mi karşıma çıkıyor ışık kullanıpta silah kullanana ölen bilmiyorum biraz daha arenada adamları izlemem lazım o zaman...

Pekala gelelim vahşideki gösterilen o yüksek damageye men etmeyi atınca herkezde bir misilleme etkisi geliyor alan dpssinde ışık buildi kullanıma uygun bence...(dps paladinin ayırma darbesi yerine ışık buildi aç daha iyi diyebilirim hatta)

26

Thursday, May 22nd 2014, 5:53pm

ee adam sana 300k ile saldırırken sen ona 50k ile mi saldıracaksın o zamana kadar sağ çıkman mucize sende vur karşındakine 300k üstünede kalkanları sil bak bakalım nasıl dönecek savaş uzadıkça savaşçının damagelerini silmekten damage vuramazken görürsün kendini en sonunda...
Hızlı gir hızlı bitir mantığı ile onun vurduklarını silerken aynı zamanda sende yüksek dps yaparsan son durumda kalkanları silmekte bulmazsın kendini hep benim mi karşıma çıkıyor ışık kullanıpta silah kullanana ölen bilmiyorum biraz daha arenada adamları izlemem lazım o zaman...

Pekala gelelim vahşideki gösterilen o yüksek damageye men etmeyi atınca herkezde bir misilleme etkisi geliyor alan dpssinde ışık buildi kullanıma uygun bence...(dps paladinin ayırma darbesi yerine ışık buildi aç daha iyi diyebilirim hatta)

evt sana simdi oyunun tanmını yapcam yada gercektede bilinen sey

zırh:fiziksel hani olursa kılıcla dalarsn yada ok atarsın demire değer onu önler bu sadece bedenini korumus olur o cisim

evt simdi senin dedigine deginelm tanrısal direnc olmayan varlıga koruyucu zırh giydigi halde kılıcla vurmaya calısmak deri giyse neyse koruyucu zırh :D

sana herdetayı anlatmaya kalkarsam konu mesajtan tasar resmen türkce sözlügü al yada googlea zırh neye yarar yaz gerekli seyler cıkar
yada dur sana yardımcı olayım buraya gir http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:Ki%C5%9Fisel_z%C4%B1rh

27

Thursday, May 22nd 2014, 6:14pm

paladin ne giyiyor kumaş mı?

http://tr.allodswiki.ru/calc/#!1!111....…A!a/A!yvap/CABP

%9 tanrısala kasılabiliyor yani sonuçta savaşçıların geneli çift el kullanıyor...

bu arada sana paladin dps deyince aklına şöyle bir build mi geliyor:
http://tr.allodswiki.ru/calc/#!7!331.3.1…!svpmtz/MGSQSTB

Yoksa tanklıktan feda etmeden böyle bişi mi?:
http://tr.allodswiki.ru/calc/#!7!333.1.2…!qfjszx/ADTUFJM

2side dps buildi pekala sen neye göre dps diyorsun 2. talenti kullanıpta savaşçıya mı öleceksin ölürsen büyük başarı bence...

28

Sunday, July 13th 2014, 10:44am

Sen o 2. Builde nasıl enerji yetiştiren kalkanmi bascan dos mi yapan ayrıca c 3 tane kanun var fiziksel de basılan 3 unde askerin emilimini sildin sonrasında 1kanunu 10 sn bekliecsin o arada bir savasci senn kalkanları bitirir can toplayamazsın

Birde isik talente bakalim konboyu attin 4 sn arada kalkana enerji yeter tekrar bi kombo zaten iyi bir talent ve istemin onla eşit olup morsa o adamın emilim gider sonra sendede kanun sorunu baslar ama isiksin ve zirhin yuksek hadi kanun beklerken asker canini yariladi sende o arada onun cani kanunsuz 1-2 skille indirdin %70 oldu ondada ilk kanunda hemen can bas hoop canin %90 sonra kanun bekle konvoyu çak kanun gelince o asker can basamazx potla ancabu kombolarla tek konvoyla askerin emilimini yediğini hatirlarim kombo su anda forumda pmb perde var
KUSAY

Geberesice

Rate this thread