Vous n’êtes pas connecté.

61

22. 05. 2014, 17:38

Arkadaşlar elimizden geldiği kadar siz değerli arkadaşlarımıza yardım etmeye calışıyoruz burda bunun için varız.Sizlerden ricamız bize yardım olmanız.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

62

22. 05. 2014, 17:40

ya saat 8 olacak önemli bi sorun var sanırım bakımda

63

22. 05. 2014, 17:40

Arkadaşlar elimizden geldiği kadar siz değerli arkadaşlarımıza yardım etmeye calışıyoruz burda bunun için varız.Sizlerden ricamız bize yardım olmanız.

6 7 saatir bakımda kardeş oyun nasıl yardımcı olalım size ?

64

22. 05. 2014, 17:43

Nightless

Débutant

• Envoyer un message privé

Yabancılarda forum altında bakım konusunda 150 kişi takipçi online 4 sayfaya ulaşmamış 2 sayfa yazmışlar.Türkiye bakım konusu altında 30 kişi takipçi ile 5e gidiyor.Fazla söze gerek yok.

65

22. 05. 2014, 17:47

ne yazarsak yazalım bu işi yapanlar yavaşta yapsa hızlıda yapsa onlar bitirince girebilcez oyuna
tek ricam var birdaha saat vermeyin....
bakım çalışmasının sadece başlama saatini yazıverin...

66

22. 05. 2014, 17:51

ne yazarsak yazalım bu işi yapanlar yavaşta yapsa hızlıda yapsa onlar bitirince girebilcez oyuna
Mesela kapanma saattini verdiler ve 1hafta acmadılar tepkisizmi kalcaksınız?Kapanma saatini verseler bu seferde niye acılma saatini yazmadınız diye konu acıp yazacaksınız sence olumsuz olayları belirtmeleri yanlışmı kimse kimseyi bekletmek istemez ama bazende elden bişey gelmiyor.

67

22. 05. 2014, 17:53

Mesela kapanma saattini verdiler ve 1hafta acmadılar tepkisizmi kalcaksınız?Kapanma saatini verseler bu seferde niye acılma saatini yazmadınız diye konu acıp yazacaksınız sence olumsuz olayları belirtmeleri yanlışmı kimse kimseyi bekletmek istemez ama bazende elden bişey gelmiyor.

ben olsam bişi yapmazdım adam akıllı saat zaman verilse

68

22. 05. 2014, 17:53

:D

Anlaşılan sunucu çok güzel baka baka doymadınız ne bitmez bakımmış arkadaş sanki yıllık bakım var :P

69

22. 05. 2014, 17:57

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…2821&highlight= fikirlerinizi buraya sunun arkadaşlar aramızda dahiler vardır cok güzel fikirler cıkacağına eminim.

70

22. 05. 2014, 17:59

Alıntı sahibi "felankor" ne yazarsak yazalım bu işi yapanlar yavaşta yapsa hızlıda yapsa onlar bitirince girebilcez oyuna
bakım çalışmasının sadece başlama saatini yazıverin... Mesela kapanma saattini verdiler ve 1hafta acmadılar tepkisizmi kalcaksınız?Kapanma saatini verseler bu seferde niye acılma saatini yazmadınız diye konu acıp yazacaksınız sence olumsuz olayları belirtmeleri yanlışmı kimse kimseyi bekletmek istemez ama bazende elden bişey gelmiyor.

güzel kardeşim 1- 2 saat geçsin bişey deil maximum 3 saat bekliyelim en fazla ama artık bıkkınlık geldi.

yada en kolayını yapsınlar artık 1 gün boyunca full bakıma ayırsınlar en azından bilgimiz olur :whistling:

71

22. 05. 2014, 18:19

Cora

Apprenti

Travail: Ork

saat 8 buçuğa geliyor an itibariyle artık beklemeyi şahsen bıraktım yarına gireceğim oyuna bakım ve sorun umarım çözülür :(

72

22. 05. 2014, 18:29

WasLey

Disciple

Arkadaşlar güncelleme yüklemeye başlayabilirsiniz .

74

22. 05. 2014, 18:30

OYUN ACILMIŞTIR.

75

22. 05. 2014, 18:38

Oyun açıldı.

Neden bu kadar beklettikleri belli oldu :D
CHAKICI

Chakici Online

Noter cette discussion