You are not logged in.

101

Wednesday, May 21st 2014, 1:43pm

Discotech

Professional

• "Discotech" started this thread

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

arkadaşlar hepinize merhaba. oyunu sanırım 1 seneden fazla bir süredir oynamıyorum. lv 49 bir casusum var. saatlerdir internette dolanıp araştırıyorum ama tüm yeteneklerim sıfırdayken onları nasıl dağıtmam gerektiğini anlatan bir yazıya denk gelemedim. örneğin daha önce şansın %şu kadar olsun, gücün %bu kadar olsun gibi öneriler vardı ama şu an öyle bir şeye rastgelemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Merhaba sorunun cevabını Sınırflar Casus bölümünde bulabilirsin.
İyi Forumlar..
.

102

Wednesday, May 21st 2014, 2:11pm

merhaba. 1 seneden sonra oyuna tekrardan başlıyorum. çok fazla değişiklik olduğu için de afalladım baya ve size bir şey sormak istiyorum. bir arkadaşım oyuna başlıcak. çıraklık mevzusu böyle bir durumda işe yarıyor mu? yani mesela onu oyuna ben davet edebiliyor muyum ve eğer edebiliyorsam bunun getirisi nedir acaba?
Çıraklarını sen seçemezsin yada çıraklar öğretmenlerini seçemez eşleştirme tamamen rastgele olarak sistem tarafından yapılır.Oyuna davet etme konusu şuan arkadaşlar sekmesinde var yanlız o sekmede şuan aktif değil.

103

Wednesday, May 21st 2014, 4:53pm

[PMB] sonuçları ne zaman açıklanacak ?

104

Wednesday, May 21st 2014, 5:17pm

Discotech

Professional

• Send private message

Sonuçlar açıklanınca bildiri yayınlanacak.
.

105

Wednesday, May 21st 2014, 10:53pm

Ne seçmeliyim

Ben oyuna bir arkadaşımla yeni basliycam onla birbirini destekleyen ayrı karakterler almak istiyoruz sizce hangi karakterler birbirini destekleyip eğlenerek oynayabiliriz?

106

Wednesday, May 21st 2014, 11:18pm

ben oyuna başladıgımda 3 kişi başlamıştık birimiz tank birimiz şifacı birde dps olarak büyücü takılıyorduk başlarda rahat oluyodu :D

ama biri lv farkı atınca karıştı işler :D

107

Wednesday, May 21st 2014, 11:24pm

Discotech

Professional

• Send private message

Merhaba, Her karekterin kendine özgü özellikleri var Tank Şifacı adalarda ve zindanlarda olmazsa olmaz yardımcı karekterlerdir.
Bunun yanı sıra bir şifacı ve diğer dps karekterleri deneyebilir oyuncu arkadaşların görüşleriyle kendine bi karekter seçebilirsin.
İyi Forumlar..
.

108

Thursday, May 22nd 2014, 3:22pm

Öğretmen-Çırak olayında birlik veya gruba bakılmaksızın atıyor değil mi ? ben peş peşe kendi birliğimdekilere çıktım da ondan sordum ?
►Dıkşın◄

Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?

"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V

109

Thursday, May 22nd 2014, 3:27pm

Yok dostum alakası bile yok sistem random birine veriyor ama önceliği online oyunculara veriyor diye biliyorum(bu kısım belki yanlıştır).
<<<<<<<

110

Thursday, May 22nd 2014, 3:36pm

online yoksa vermiyor zaten.
►Dıkşın◄

Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?

"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V

111

Thursday, May 22nd 2014, 5:30pm

zaten sorunum bulamıyor olmak. eski forum olsaydı eminim bulabiliceğime ama bu yeni forumda neredeyse hiçbir şey yok. karakter istatistikleriyle ilgili en ufak bir bilgiye rastlayamadım
arkadaşlar hepinize merhaba. oyunu sanırım 1 seneden fazla bir süredir oynamıyorum. lv 49 bir casusum var. saatlerdir internette dolanıp araştırıyorum ama tüm yeteneklerim sıfırdayken onları nasıl dağıtmam gerektiğini anlatan bir yazıya denk gelemedim. örneğin daha önce şansın %şu kadar olsun, gücün %bu kadar olsun gibi öneriler vardı ama şu an öyle bir şeye rastgelemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Merhaba sorunun cevabını Sınırflar Casus bölümünde bulabilirsin.
İyi Forumlar..

112

Saturday, May 24th 2014, 12:49pm

arkadaşlar çok saçma bir soru olucak ama bağlı bulunduğğum birliğe nasıl mesaj yazıcam? =)

113

Saturday, May 24th 2014, 1:10pm

Discotech

Professional

• Send private message

arkadaşlar çok saçma bir soru olucak ama bağlı bulunduğğum birliğe nasıl mesaj yazıcam? =)
Merhaba, Sol alt köşede bulunan chat bölümüne tıklayıp seçeneklerden resimde görüldüğü gibi entere basıyorsunuz ok işaretine tıklayıp kullanmak istediğiniz chat bölümünü işaretliyorsunuz.

İyi Forumlar..
.

114

Saturday, May 24th 2014, 5:46pm

teşekkür ederim.
Merhaba, Sol alt köşede bulunan chat bölümüne tıklayıp seçeneklerden resimde görüldüğü gibi entere basıyorsunuz ok işaretine tıklayıp kullanmak istediğiniz chat bölümünü işaretliyorsunuz.

İyi Forumlar..

115

Saturday, May 24th 2014, 7:55pm

kisa2002

Beginner

Occupation: simyacı

• Send private message

Ejder itemlerinin nerelerden elde edilebileceğini tam olarak yazabilir misiniz?

116

Saturday, May 24th 2014, 8:10pm

Discotech

Professional

• Send private message

Merhaba, Ejder itemlerini Ölüler şehri, Tepa piramidi isimli zindanlar'da elde edebilirsiniz tabiki takım halinde girmeniz gerekiyor birlik ve ya imkanınız yok ise Kanlı vadi, Vahşi çiflik girerek direniş amlemleri karşılığında ilgili npclerden alabiliyorsunuz.
İyi Forumlar..
.

117

Saturday, May 24th 2014, 10:37pm

Benim bir sorum var daha oncede sormustum ancak tam olarak net bir cevap alamadım.Şimdi,bir görev varmış ve günlük olarak yem veriyormuş binek için ben karakterimle sadece günlük 4 saat tütsü veren görevi biliyorum taş satan npcye gitmem söylendi gittim görev yok eldzhundaki yaşlı oturan npc ye gitmem soylendi ordada bi görev bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
<<<<<<<

118

Sunday, May 25th 2014, 12:45am

kisa2002

Beginner

Occupation: simyacı

• Send private message

Merhaba, Ejder itemlerini Ölüler şehri, Tepa piramidi isimli zindanlar'da elde edebilirsiniz tabiki takım halinde girmeniz gerekiyor birlik ve ya imkanınız yok ise Kanlı vadi, Vahşi çiflik girerek direniş amlemleri karşılığında ilgili npclerden alabiliyorsunuz.
İyi Forumlar..
Ben de öyle biliyorum. Ama oyunda ".... Hazine buldu. ...... Ejder itemi (şans veren)" diye bi ibare görünce anlamadım.. başka bi yöntem daha var mı diye merak ettim..

119

Sunday, May 25th 2014, 1:01am

Discotech

Professional

• Send private message

Kanlı vadi ve vahşi çiflik te elde edilen direniş amlemleri ile alınan ejder itemleri şans vermiyor stat olarak, Ölüler şehri ve Tepa itemleri özellik haricinde şans veriyor aralarındaki fark bu üzerinizde ejder itemi yok ise Direniş amlemleri ile alınan ejder itemleri zindanlara girene kadar sizi idare edebilir.
İyi Forumlar..
.

120

Sunday, May 25th 2014, 12:13pm

İyi Forumlar..
Ben de öyle biliyorum. Ama oyunda ".... Hazine buldu. ...... Ejder itemi (şans veren)" diye bi ibare görünce anlamadım.. başka bi yöntem daha var mı diye merak ettim..

Onlar Tutulma denen bir zindan elde ediliyor. Sayılı birliğin yapabildiği bir yer şimdilik.
Righteous in Wrath