Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Gemi itemleri,eter,astral emanasyon.Astral yaratıklardan neler düşer?
Merhaba, Her sınıfın kendine özgü özellikleri vardır Karabüyücü hem pvp de hem pve de güzel karekterdir ama kumaş giydiyi için çok fazla damaj alır, Paladin ise tanklık görevini üstleniyor pvp'si güzeldir. Aslında her sınıf güzeldir gerisi karekterinin gelişimine ve oynayış tarzına bağlı.
Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve iki sınıf arasında kararsız kaldım, Paladin ve Karabüyücü arasında
Sorularım Şunlar..
1:Hangisi daha kullanışlı ve rahattır
2:İlerki seviyelerde nasıl bir rol izlemeliyim
3:İlerki seviyelerde gerek pvp gerek pve de zorluk çekermiyim
4on sorum ise karabüyücü aynı seviye ve güçteki herhangi bi sınıftan çok fazla zarar alırmı,dayanıklılığı azmıdır?
Oyuna para yatırmayı düşünüyorum, 150 tl civarı bi yatırımım olabilir o yüzden ilk karakterimin iyi bir seçim olmasını istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim...İyi forumlar...