This post has been edited 1 times, last edit by "Fayne" (May 16th 2014, 4:30pm)
Zaten ata cara harcadıgın bütün degerler rennkarneye gecıyor eger oynuyacaksanız, biraz nakit harcayarak carınızı iyi yere getirebilirsin paganı bırakıp istediğin sınıfta car acabilirsin.Görevlerde iyileştirmeye gidildiginden bahsediyor ama kime göre ?
bu oyunu oynıyan herkez 13 run tasımıyor üzerinde yada gelişim aşamaları full değil
tika rika bildiğim kadarıyla herkeze aynı ölcüde mob gönderiyor
söyle bi ornek veriyim 2 2 2 1 1 1 yada 2 2 2 2 2 2 runlerle geçmek pek mümkün değil
herkez rünlere yüklenmiyor bu oyunda
açıkcası ben oyunu pvp için oynamıyorum keyfi girip kasıyorum yada etkinliklere katılyorum
tikarika tamamlıyabilseydim suan reen kasıyor olucaktım ama 1 1 1 1 1 1 paganla tamamlamak imkansız.
tika rikadan sonra pek oyunla ilgim kalmadı
reen açmak neden bukadar zor ?
açıkcası reen açabilsem harcama yapıcaktım pagandan pek memnun degilim
ama reen görevini bile tamamlıyamıyorken neden harcama yapıyım diye düşünmeden edemiyorum.
bence tika rika karakter özelliklerine statlarına göre zorluk belirlemeli
sonucta bukadar zor olmasının anlamı yok.
Görevlerde iyileştirmeye gidildiginden bahsediyor ama kime göre ?
bu oyunu oynıyan herkez 13 run tasımıyor üzerinde yada gelişim aşamaları full değil
söyle bi ornek veriyim 2 2 2 1 1 1 yada 2 2 2 2 2 2 runlerle geçmek pek mümkün değil
açıkcası ben oyunu pvp için oynamıyorum keyfi girip kasıyorum yada etkinliklere katılyorum
tikarika tamamlıyabilseydim suan reen kasıyor olucaktım ama 1 1 1 1 1 1 paganla tamamlamak imkansız.
ama reen görevini bile tamamlıyamıyorken neden harcama yapıyım diye düşünmeden edemiyorum.
This post has been edited 2 times, last edit by "Spirit" (May 18th 2014, 10:36pm)
Aynı düşünceleri paylaşıyorum arkadaşla. Oyuna girmekten çekinir hale geldim yalnız başıma nasıl oynayacağım diye. bazen 1-2 gün oyuna giremediğim de oluyor ve bu durumda eğer kaza bela bir birliğe kabul edildiysem onlar da beni atmış oluyorlar. oyunda artık türk birilerini bulmak da büyük problem haline geldi ayrıca. yardım isteyemiyorum kimseden. neyse zaten moderatör arkadaş tika rikanın daha iyi hale getiriliceğinden bahsetmiş. amacım konuyu hortlatmak değildi. sadece yazılanları görünce arkadaşın bunu düşünen tek kişi olmadığının görülmesini istedim. iyi forumlar.Görevlerde iyileştirmeye gidildiginden bahsediyor ama kime göre ?