Sie sind nicht angemeldet.

21

wcf.global.timeFormatLocalized

Tamam, tekrar denemen için nesneyi kullanamadığını belirt. Ticketin ona göre işleme alınacak

22

Tamam, tekrar denemen için nesneyi kullanamadığını belirt. Ticketin ona göre işleme alınacak

Tamam ticket attım birdaha hayırlısı bakalım.

23

aynen banada sorun yok dıye bır mesaj geldı tekrar tıcket attım bakalım ıns bu hata duzeltılır ve ark dedıgı gıbı yenıleme suresı var merak ettıgım sadece turk servarındamı bu hata yoksa kuponu alan dıger ulkelerdede varmı sorun

24

Doğru biliyorsam diğer ülkelerde de bu sorun var :(

25

2 ci ticketıta cevap geldi fakat yapılan işlem sonrasında kupon hala bekleme suresınde 3 ticket da attım bakalım bu sefer nolcak

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »onnumarabeşyıldız« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

26

2 ci ticketıta cevap geldi kuponu yenilediklerini belirmişler ama kupon hala bekleme suresınde 3 ticket da attım bakalım bu sefer nolcak
Dostum Destek Sistemi ile olan konuşmalarını başkaları ile paylaşamazsın bu forum kurallarına aykırıdır.

27

Dostum Destek Sistemi ile olan konuşmalarını başkaları ile paylaşamazsın bu forum kurallarına aykırıdır.
düzelttim yorumu uyarın ıcın sağol :thumbsup:

28

düzelttim yorumu uyarın ıcın sağol :thumbsup:
Sorun değil :D

29

Sende de bi gelişme yok heralde aynı dıye tahmın edıyorum

30

31

Ben bişi fark ettım reene geçince kupon süresi gözükmuyo kullanılabilir halde tekrar kullanım süresi gözükmuyo :S

32

Ben bişi fark ettım reene geçince kupon süresi gözükmuyo kullanılabilir halde tekrar kullanım süresi gözükmuyo :S
Çünkü dolum süresi sadece o karakterin için

33

i've the same problem :(
In-game: Poloo • Faction: League • Server: Evolution
Best regards,
Poloo
Allods Online Moderator Team

34

Moderatörlerden birisi açıklama yapabilirmi sıkıldık artık :F

36

Arkadaşlar sorunu destek sistemine iletmeniz gerekmektedir ilettiyseniz cevap gelene kadar bekleyin lütfen forum ayrı support ayrı biz probleminizi ilettik sizlerede gerek forum gerekse özelden bilgi verdik anlaıyış göstermenizi rica ediyorum.
.

37

Destek Sistemi ne ilettik fakat cevaplar çok geç geliyor :(

38

bide gelen cevaplar probelmi cozmuyo ne yazikki

39

3. Ticketin cevabı gelmiş hayırlı uğurlu olsun :D

40