Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yeni başladım 2-3 sorum var
Arkadaşlar yeni başladım oyun cok güzel beni hemen bagladı adım Whassea imparatorluk Ork Savaşçıyım.Kafama takılan 2-3 soru var onları sizinle paylaşacam.
1-Ortalama bir karakter için kaç kristal yada kaç tl harcamak gerek
2-Savaşçıyı çok sevdim fakat çok savaşçı var diye duydum bu ilerde beni etkilermi
3-60 lvl olunca altın kasmak için özel bir yer varmı
4-Kılıc kalkan sevdigim için asker açtım ilerde pvpde kılıç kalkan işe yararmı yoksa çift elemi geçecem.
Şimdiden Teşekkür Ederim.
Sağlam karakter yapmak istiyorsanız,bir miktar kristal gerekli.Çok savaşçı olmasında hiç bir sıkıntın yok,rahat rahat oynayabilirsiniz.60levelde çok yerde gold kasabilirsiniz,astralda eter kasarak,farm yaparak kanlı ve vahşi savaşlarına katılarak vs.Asker aynı zamanda çok güzel tanklık yapabilir eğer hem tek elli silah hemde kalkanı geliştirebilirsen partilerde çok rahat yer bulursun.İYİ FORUMLAR..
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için fakat kılıç kalkan ile pvp yapılmaz diyorlar dogrumudur ona göre çift ele geçecegim
yapılmaz dostum yani yükser hasar verip adamı kesemezsin eğer kılıç kalkan takmayı çok seviyorsan paladini öneririm tank rolünü üstlenip pt ne de bi yardımın dokunur
tamamdır teşekkür ederim her şey için paladini deneyecem.
Eğer eğlenebileceğin bır karakterı bastan kasıcaksan KASMA en az 20k krı yanı 200 euro lazım ortalama bır karakter için.
Serverlan birleşmeden önce oyunu bırakmıştım, şimdi döneyim mi?
merhaba arkadaslar, serverlar birlesmeden önce 55 level iken oyunu bırakmıstım. simdi dönmek istiyorum fakat ortam nasıl bilmiyorum? bir kaç bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaslar, serverlar birlesmeden önce 55 level iken oyunu bırakmıstım. simdi dönmek istiyorum fakat ortam nasıl bilmiyorum? bir kaç bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba, Sunucuların birleşimi oyunu daha eğlenceli bir hale getirdi yeni adalar,itemler,bölgeler eklendi oyuna girip bir göz atmanı öneriyorum.
İyi Forumlar.
.