Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Tamam, tekrar denemen için nesneyi kullanamadığını belirt. Ticketin ona göre işleme alınacak
Tamam, tekrar denemen için nesneyi kullanamadığını belirt. Ticketin ona göre işleme alınacak
Tamam ticket attım birdaha hayırlısı bakalım.
aynen banada sorun yok dıye bır mesaj geldı tekrar tıcket attım bakalım ıns bu hata duzeltılır ve ark dedıgı gıbı yenıleme suresı var merak ettıgım sadece turk servarındamı bu hata yoksa kuponu alan dıger ulkelerdede varmı sorun
Doğru biliyorsam diğer ülkelerde de bu sorun var
2 ci ticketıta cevap geldi fakat yapılan işlem sonrasında kupon hala bekleme suresınde 3 ticket da attım bakalım bu sefer nolcak
This post has been edited 1 times, last edit by "onnumarabeşyıldız" (Jun 17th 2014, 1:56pm)
2 ci ticketıta cevap geldi kuponu yenilediklerini belirmişler ama kupon hala bekleme suresınde 3 ticket da attım bakalım bu sefer nolcak
Dostum Destek Sistemi ile olan konuşmalarını başkaları ile paylaşamazsın bu forum kurallarına aykırıdır.
Dostum Destek Sistemi ile olan konuşmalarını başkaları ile paylaşamazsın bu forum kurallarına aykırıdır.
düzelttim yorumu uyarın ıcın sağol
düzelttim yorumu uyarın ıcın sağol
Sorun değil 
Sende de bi gelişme yok heralde aynı dıye tahmın edıyorum
ralde aynı dıye tahmın edıyorum
Aynen
Ben bişi fark ettım reene geçince kupon süresi gözükmuyo kullanılabilir halde tekrar kullanım süresi gözükmuyo
Ben bişi fark ettım reene geçince kupon süresi gözükmuyo kullanılabilir halde tekrar kullanım süresi gözükmuyo
Çünkü dolum süresi sadece o karakterin için
i've the same problem
In-game: Poloo • Faction: League • Server: Evolution
Best regards,
Poloo
Allods Online Moderator Team
Moderatörlerden birisi açıklama yapabilirmi sıkıldık artık :F
Arkadaşlar sorunu destek sistemine iletmeniz gerekmektedir ilettiyseniz cevap gelene kadar bekleyin lütfen forum ayrı support ayrı biz probleminizi ilettik sizlerede gerek forum gerekse özelden bilgi verdik anlaıyış göstermenizi rica ediyorum.
.
Destek Sistemi ne ilettik fakat cevaplar çok geç geliyor
bide gelen cevaplar probelmi cozmuyo ne yazikki
3. Ticketin cevabı gelmiş hayırlı uğurlu olsun
Cümlemize hayırlı ugurlı olsun