You are not logged in.

1

Thursday, June 19th 2014, 4:25pm

Sooul

Beginner

• "Sooul" started this thread

Occupation: Healer

• Send private message

Nadir Nesne Fiyatları

Nadir nesne fiyatlarını abarttıkça abarttınız. Tamam anladık, kur farkıyla 1,6'lık bir oran mevcuttu ama 50'lik paketi 75 kristal olan bir şeyi tutup da burda tanesini 15 kristalden 10 KATINDAN satışa sunmak nedir yahu ? 50 Adedi şu anda 750 kristal. Saçma sapan fiyatlar vardı zaten nadir nesnede.

4 Kristal olan Romantik Armağan bile 50 kristal.
14-8-12 Kristal olan Kostüm-Başlık-Pelerin kutuları 200 kristal.
9 Kristal olan Canavarlaştırıcı 30 Kristal.
15 Kristale aldığımız Astral Çoğaltıcı, Tecrübe Cildi 60 Kristal.
90 ve 250 Kristal olan Ölüm-Hayat Suları 250 ve 730 Kristal.
Ek Reenkarne 290 Kristalken burda 825 Kristal.
En komiği de 40 Kristal olan ganimetçi ot ve maden toplama klavuzları 600 Kristal :thumbdown:
Daha bir sürü örnek verebilirim, alakasız bir şekilde katlana katlana arttırdığınız fiyatlara!
Nerde kaldı 1.6'lık oran?

Rusya serverına giriyorum bakıyorum,

21 Günlük tütsü 50 kristal olmuş.
Kristal Parça 4 adedi 1 Kristale düşmüşken
Mahfazalar veya pek çok farklı şey, farklı miktarlarda ve diğer nesnelerle paketler halinde satılırken, şu anda aynı firma çatısı altındayken bütün serverlar gareziniz bize mi yani bir tek?
Orda fiyatlar gitgide düşerken bizi TR'den buraya yetmedi biraz daha soyalım diye mi getirdiniz?
Yoksa diğer ülkelerin alım gücüyle denk olmadığımızın mı farkında değilsiniz? X(
Düzeltilir herhalde dedikçe iyice saçmaladınız.
Bu nadir nesne fiyatları veya TR için kristal fiyatlarında bir değişiklik olacak mı, olmayacak mı onu söyleyin bize. Pek çok kişinin aklını kurcalayan merak ettiği bir mevzu bu çünkü. Ona göre biz de çok daha geç olmadan bırakıp gidelim.

This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Jun 19th 2014, 6:05pm)

2

Thursday, June 19th 2014, 4:30pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Düzeltilmesi için +1

3

Thursday, June 19th 2014, 4:30pm

Bu kadar insanı buraya getirip fiyatları bu kadar değiştirmek mantığa aykırı bir hareket. En kısa sürede şu konuyu yönetimin üstlerine iletmesi gerekiyor yoksa gerçekten bu kadar kişi çekip gidecek. Ayıptır arkadaş TR de son kader kartında sadece 1500 Kristal alıp o da 60 70 tl civarı sanırım 3 aylık esanslarımı binekleri çıkardım. Burada 3 aylık esans çıkarmak için 15 20 k kristal gerekiyor bu nasıl bir soygundur.
Ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Bizi temsil edecek GM'in Türkiye şartlarını bilmesi alım gücünün bilincinde olması gerekiyor. Şu oyundaki en dikkat edilmesi gereken konulardan birisi bu diğer ülkelerle bir değiliz biz. Umarım şu etkinlik bitmeden buna bir çözüm bulunur.
Burç

The Noob

Spoiler Spoiler

Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet

This post has been edited 3 times, last edit by "MaskulenTR" (Jun 19th 2014, 4:45pm)

4

Thursday, June 19th 2014, 4:42pm

Yillardir trye emek vermis kisiyim pvp serverden basseden bi kac arkadaşım vardj derdim.hep pvp de beleşci olmayin diye. Ama.bende pvpye gectim. Arkadaslar paranizi burda cok fazla yedirmeyin aile durumu dusuk olanlar icin soluyorum sadece bu benim onerimdir 5tllik bile yatirsaniz yuksek yerlere gelebilirsiniz.ucuza istediginiz herseyi yapabilirsiniz. Tr de yapamdiginiz seylerin acisini pvpde cikarin derim.
Arkadaslar reklam falan yapmiyorum.haberiniz olsun sadece bir tavsiye , oneri

5

Thursday, June 19th 2014, 4:44pm

Her nekadar yeni başlasam bile sizinle aynı fikirdeyim +1 :)

6

Thursday, June 19th 2014, 4:47pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba , Arkadaşlar her kez kendi fikirini paylaşmakta özgür fikirlerinizi düşüncelerinizi kısıtlamıyoruz saygı duyuyoruz ama oyunun bir işleyiş tarzı var tabiki bu konuyu usluplu bir şekilde tartışada biliriz yanlız kırıcı olmadan.
İyi Oyunlar.
.

7

Thursday, June 19th 2014, 4:49pm

Gerek mahfaza fiyatları,gerek nadir nesnedeki fiyatların tamamı Türk oyuncuların alım gücünü servera ilk geldiğimiz günden beri aşmış durumda.İtem ve taş basmanın 1 haftalık maliyetine hiç girmiyorum bile.Bu durum her gerçekleştirilen bakımda düzeltilecek diye bekledikçe ya görmezden geliniyoruz ya da koyun sanılıyoruz.Ciddi ciddi yönetimin bu konuyla ilgilenmesi şart.

İyi forumlar.
Dancingfear

8

Thursday, June 19th 2014, 4:49pm

Sooul

Beginner

• Send private message

Kayda değer, elle tutulur bir şeyler söylerse yönetim tartışabiliriz tabi ki.

9

Thursday, June 19th 2014, 4:54pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Bu konu bizim elimizde değil sadece bizler problemlerinizi iletmede bu hususda yardımcı olabiliriz emin olabilirsiniz deyişiklik yapılır yapılmaz bilemeyiz ama sizlerin en iyi şartlarda oyun oynamanız için elimizden geleni yapıyoruz kulak arkası yapılma gibi bir durum söz konusu olamaz.
.

10

Thursday, June 19th 2014, 5:00pm

Oyun da para kasma olanağı çok fazla.Siz akşama kadar Novagrad da pineklemek den bir kazanç elde edemiyorsunuz.TR de böyle değildi durum para kasma olanağı çok azdı.Saatlerini veriyordun 2 kuruş kasmak için.

Serverin kuru ve durumu çok iyi bence şu an için.Paranız yoksa oynamayın.. Bunun için de beni sorgulamayın, (Allods) hep böyle değilmiydi ?

Hadi iyi oyunlar. Varol My.com

11

Thursday, June 19th 2014, 5:04pm

Sooul

Beginner

• Send private message

İletiyoruz bence yeterli değil. Eminim herkes gerek günlük yaşantısında gerekse burda oyunda, birçok yerde karşılaştığı pek çok sorunda bu "iletiriz" ifadesinin sadece sorunları ertelemekten ve geçiştirmekten ibaret olduğunu biliyordur. İletmenizden ziyade birer temsilci olarak bu konunun üstüne düşmeli, ilettiğiniz yerdekilerin yaklaşım ve düşüncelerini öğrenmeye çalışarak bir nevi anlaşma sağlayıp, orta yol bulunmasını sağlamalısınız. Yani dediğiniz gibi en iyi şekilde oyun oynamamızı istiyor ve elinizden geleni yapıyorsanız sizden beklenilen budur. Tamam söyledik, ilettik biz, artık onlara kalmış, biz karışmayız, bilmeyiz, bir şey yapamayız, olay bizden çıktı diyip kenara çekilmeyeceğinizi umuyorum.

12

Thursday, June 19th 2014, 5:05pm

+1 oyuna bir süre ara vermiştim geri döndüğümde nesne market fiyatlarına bakınca dudağım uçukladı

13

Thursday, June 19th 2014, 5:09pm

kesinlikle katılıyorum bu fiyatlarla çok kişi bırakıcak gibi görünüyor ;(
freddy

14

Thursday, June 19th 2014, 5:13pm

oyunda para kassan ne olacak arkadas adam dandik bir kostumu 5000golddan koydukdan sonra. item yaparsın oturursun oldugun yere tas basmak ıstersın bir dünya para ( bana göre çok pahalı gelıyor parası olan arkadaslara ucuz gelebilir )
Tsubaki35 arkadasa bir yandan katılıyorum bir yandan katılmıyorum. parası olmayanları aşağılamış gibi oldu kuruduğunuz cümle. İyi tarafı ise dediğim gibi tr de umut bulamayan ucuzundan pvpye baslayabılır. ayrıca tr ye yeni baslayan arkadaslara Allah sabır versin basıcagınız 5tas bıle yicek bitiricek sizi . baslamayın baslasanız bıle bırakmaya calısın allods guzel oyundur bırakılmıyor ama tr serverini bırakmak bu kadar zor değil sanıırım. aylardır bekledıgım kader kartı bile şuan hiç almadı dikkatimi nesne fiyatlarını düşürsün oyunu bırakan bir cok kısı geri dönsün. gecen bi mahafaza vardı baktım yanlıs gormedıysem sadece 30adeti satılıyor 3000krıstaldi yanlıs hatırlamıyorsam. burdaki insanları zengin falan zannediyorlar gliba hadi oyuna para vermessin 30adet mahafaza 3000kristal vericeksin 3000krıstal bile benim 2haftada kasıcagım bır paradır normal para ıle alsam olmaz. hadı actık mahafaza icinden zaten degerli bisey cıkmazsan yandın orda okadar ugrastıgın verdıgın zamana değmez

This post has been edited 4 times, last edit by "Discotech" (Jun 19th 2014, 5:26pm)

15

Thursday, June 19th 2014, 5:23pm

Cora

Trainee

Occupation: Ork

• Send private message

+1
nadir nesne fiyatları ve kristal kurları gereğinden çok yüksek tutuluyor. En basitinden kendimden örnek verirsem bilgi cildi alıp daha hızlı level atlamak isteyen bir oyuncu olarak günlerce bir level atlamak için didinip duruyorum.
pvplerde yabancı oyuncularla türk oyuncular arasında öyle uçurumlar var ki 13 taş basmış kimi kimi uçtukça uçmuş :D bizim garip türk oyuncusu ezildikçe ezildi. şimdi birde kader kartı geldi bilmiyorum ben bunalmaya başladım bu oyundan... nedense şu oyuna girdiğimden bu yana oyuncular hep bir şeylerden şikayetçi bilmiyorum bırakasım geliyor :/

16

Thursday, June 19th 2014, 5:29pm

benim bildigim su ana kadar allods 5tllik 100kristal olan fiyatı 150 kristal yaptı kurları düşürdü (oda zorunlu oldu yoksa düşürmeyeceklerdi ) para kasmayı kolaylastırdı . amalgam satalım dıyorduk konsantre tanesi 1500den satıyordum ben . sürekli bunuda düşürme cabası içinde olan ınsanlarda fazlaydı . sımdı ne kadar oldu konsatre tanesi bilmiyorum ama kesinlikle düşmüstür

17

Thursday, June 19th 2014, 6:31pm

Bu konuda şunu iyi biliyorum ki oyunu bırakan oyuncusu arkadaşlarımız az değil bırakmayan arkadaşlarında büyük bir kısmının online süreleri ciddi anlamda düştü kopma noktasındalar bu pahalılık çok bunaltıcı oldu resmen inek gibi sağılıyoruz. Üstelik yabancı oyuncularla 2 haftalık geriden takip olayımız var kapanacak deniyordu ama ses yok. Tamam trden daha çok ilgi var felan ( zaten ilgi olması gerekiyor doğal olan bu ) fakat bu kadarı ciddi anlamda zorluyor oyuncuları mod arkadaşların bizler adına oturup yöneticiler ile konuşarak bir çözüm yolunu mutlaka bulması gerektiğini düşünüyorum şahsen.. ( sanırım ciddi olarak bende bırakacağım.. )

18

Thursday, June 19th 2014, 6:34pm

barbarmami

Beginner

Occupation: Yüksek Makine Mühendisi

• Send private message

Genellikle bu oyunda uzun süre oynayanlar, arkadaş çevreleriyle oynuyorlar, ts deki muhabbetler sardığı için oynuyorlar. Bu gidişle toplu oyunu bırakmalar görülebilir oyunda. Bu kadar pahalı fiyatlar olmaz...
+1

19

Thursday, June 19th 2014, 6:48pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

50 tanesi 75 kri nerde tanesi 15 kri nerde farka bakın....

20

Thursday, June 19th 2014, 10:58pm

Oyunu oynayan İngiltere, Fransa gibi büyük çoğunluğa sahip ülkeler varken ve servere para akışının %50'si bunlardan gelirken Türkler için bir fiyat ayarlanması, bence çok zor.
Righteous in Wrath