You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, June 19th 2014, 9:08am

Siyah Ekran !

Selam arkadaşlar , oyunu her zaman ki gibi oynuyordum fakat kapatıp açtığımda böle bişeyle karşılaştım sildim yeniden indirdim ilk basta oldu sonra tekrar bu şekile döndü.Anlam veremedim durduk yere oldu yardımlarınızı bekliyorum. :( :(

2

Thursday, June 19th 2014, 9:37am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Ekran kartı driver'ınızı güncelleştirmeyi deneyin yeniden.
.

3

Thursday, June 19th 2014, 1:16pm

Denedim fakat işe yaramadı.Format atıp tekrar denicem teşekkürler.

4

Saturday, June 21st 2014, 2:17pm

Merhaba, Ekran kartı driver'ınızı güncelleştirmeyi deneyin yeniden.
Format attım yükledim sorun düzeldi fakat iş yerine gelip aynı laptopdan tekrar girdiğimde aynı sorun tekrar oluştu.Anlam veremedim bu olaya :S

5

Friday, July 18th 2014, 9:38pm

siyah ekran

arkdaslar ben oyuna giriyorum ama ekranım siyah sadece parlak olan nesneler görüyorum mesela elfımın kanatlarını görüyorrum parlak ama etrafımı göremiyorumkarakterimi de acil yardım

6

Saturday, July 19th 2014, 10:31pm

Siyah Ekran

Ben sizin dediginiz ekran kartı driver i güncelledim ama olumsuz oldu bu format atamadan öncede böyleydi attım ama hala devam ediyor bi çözüm söylermisiniz

7

Saturday, July 19th 2014, 11:37pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Bilgisayarınızın sistem özelliklerini sayarmısınız, sistem gereksinimleriniz yetmiyorsa böyle bir hata alabilirsiniz.
.