This post has been edited 1 times, last edit by "onnumarabeşyıldız" (Jun 22nd 2014, 11:26pm)
Nasiyhat galiba o arkadaş hayırlı olsun bakalım bu arada bendeki sorun hala devam ediyor :/merhaba arkadaşlar
birliğimizden bir tank arkadaşımız geçen hafta ozan kuponu almıştı. bu hata ile karşılaştığı için ozana dönüştüremedi karakterini.
Dün S6'da ada sırasında grup halinde bulunduğumuz adada oyun saçmalamaya başladı. şöyle ki herkes birbirini farklı yerlerde kimini havaya uçarken kimini zıplarken görüyordu. bastığımız skiller 10 sn sonra etki ediyordu.
Bu esnada ozan kuponunda sorun yaşayıp süresi işlemeye başlayan arkadaşımızın sorunu düzeldi. nesne markette değiştiriciyi düzgün bi r şekilde görüntüleyip adadan çıktıktan sonra karakterini değiştirebildi.
Sorun yaşayan diğer arkadaşlarda son durum nedir acaba ?
This post has been edited 2 times, last edit by "Charmie" (Jun 23rd 2014, 2:35pm)
Sen 13 Temmuz'da ben 14 Temmuz'da değişiriz artıkBana yarın bakımdan sonra değişiriz gibi geliyor.Aynen hergün birlikte ağlıyoruzbende değişemedım genel bi sorun şans eseri değişenler var![]()
D
Valla 2 saat anlamaya çalıştım nası değişti diye![]()
![]()
(Değişemedi)![]()
Valla ben o dolum süresini beklıcez dıye dusunuyom inancım kalmadı artık![]()
![]()
![]()