You are not logged in.

1

Friday, July 11th 2014, 1:35pm

Eğitim Kampi

vahşi çiftlik şikayetlerimiz bitmeden bir de eğitim kampı çıktı. arkadaş neden oyunu bu kadar zevksizleştirme çabaları var anlamıyorum. yeni patch geleli eğitim kampı savaşlarında sadece bir kere savaşın sonunu görebildim. sinir dayanmıyor.
oysa element krallığı ne güzel olmuş, isteyen gold kasıyor isteyen pvp yapıyor. eğitim kampı gereksiz, vahşi üzerinde çalışmaya devam :)
That which does not kill us makes us stronger.
Friedrich Nietzsche
Revenge is tasty!

2

Friday, July 11th 2014, 1:39pm

Sana gore gereksiz benec gayet eğlenceli ve tamamen taktik üstüne kurulmus bir alan... sen yapamıyorsan biz napalım :)

3

Friday, July 11th 2014, 1:42pm

Wolfé

Beginner

Occupation: Butcher

• Send private message

Eğitim kampında ne gibi bir aksaklık var? ben bir kaç kez girdim gayet güzeldi. Çok seri bir şekilde amalgam ve puan kasılıyor.

4

Friday, July 11th 2014, 4:26pm

Waaagh

Beginner

• Send private message

180 - 180 seri seri geliyor ödüller, sen beceremiyorsun demek ki. Gayette eğlenceli hele ki vahşi çiftlik ile kıyaslarsan.
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

This post has been edited 1 times, last edit by "Waaagh" (Jul 11th 2014, 4:38pm)

5

Friday, July 11th 2014, 4:28pm

shady98

Beginner

• Send private message

Bence kendinizin yapamadığı bir şeyi kötülemek hoş değil yapabilen oynuyor.

6

Saturday, July 12th 2014, 4:53am

eğitim kampı gereksizmi ? bence cok eğlenceli ve gayettel güzel bir yeri var seri amalgam kasıosun oh daha ne
KUSAY

Geberesice

7

Monday, July 14th 2014, 8:25am

verdiği puanın haricinde yapılan güzel taktiklerle kısa sürede bitebilen bir oyun bence mükemmel tasarlanmış vahşi veya kanlıdaki gibi bayrak beklemiyorsun geçiş yolları süper rakipleri binekten düşürmek için yanlarda asit bombaları hasar için x2 koşma hızları...
herhangi bir pvp bölgesinde kazansak bile bazen sinirden çıldırdığım oluyor sinirden çıldırsamda eğitim kampından aldığım zevki hiç bir pvp bölgesinden almadım.

tek kötü yani bu tüm pvp bölgeleri için geçerli imp - imp gelmesi.