Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
yaptm olmuyo gözükmeyen bişi var durduğum yerden zarar alıyorum can
basıyorum olmuyo
bu arada teknisyenim enkarne olarak ne açmam gerek
ARKADAŞLAR BN OYUNA GİREMİYORUM SERVER GÖZÜKMÜYOR
ACİL CEVEP GELİRSE MUTLU OLURUM
ARKADAŞLAR BN OYUNA GİREMİYORUM SERVER GÖZÜKMÜYOR
Hesabınızı yeni sunucuya taşımadıysanız,
buradan hesabınıza giriş yapıp taşımanız gerekiyor.
İyi oyunlar.
Astral Anahtarlar
Bu hafta 12 anahtar gelmesi gerekirken 8 anahtar geldi, bir nedeni var mıdır yoksa bende mi bir sorun var?
Bu hafta 12 anahtar gelmesi gerekirken 8 anahtar geldi, bir nedeni var mıdır yoksa bende mi bir sorun var?
Her hafta gelen anahtar sayısı 8 adet. Diğer haftalardan kalan Gerçekdışı anahtarın eklenmiştir anahtarının üzerine o yüzden 12 almışsındır.
Her hafta bitiremediyiniz anahtarlar diğer haftaya devreder bunları biliyorsanız lütfen anahtar sayınızın hesabını buna göre yapın.
İyi Oyunlar.
.
karnifeks mahfazadan turuncu çıkarabilen var mı . mesaj kanalında sadece 100 parça birleştirip alanları görüyorum. acaba mahfazaya koymayı mı unuttular
Öncelikle iyi bayramlar herkese. Bayramımız mübarek olsun.
Sorum şu,
Paskalyasıdır, cadılar bayramıdır her şeyde etkinlik oluyor. Dünya kupasında bile. Neden bizim bayramımızda bir 2x etkinliği bile yok? Burda oynayan tek müslümanlar Türkiye'de yaşayanlar da değil.
(Umuyorum dini bayramlar kutlanmıyor demez kimse.)
Konuyu kapatıyoruz arkadaşlar. Soru ve sorunlarınız ile ilgili doğru kategoriler altında konular oluşturabilirsiniz.
İyi oyunlar.