This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Jul 9th 2014, 6:39am)
Merhaba
Merhaba, Allods oyuncuları ve yetkililer.
Oyunun ücretli server hakkında bilginiz umarım vardır. Serverde kimse kalmamış. 2, 3 kişi var anca. Oyunda gördüğüm bir tek birlik var. Oda New Horizon.
Acaba yetkililerin. Şu oyunun online üyesini arttırmak için bir projeleri var mı? Yoksa bırakında ata karakterleri aktaralım. Adam ücretlide oynamak istese bile, diğer sunucudaki karakterini bırakmak istemiyor. Zaten bu serverler birleşti ortalık iyice karıştı. İnternette hiç Allods Online'nin reklamlarını görmüyorum. Edit: . Oturduğunuz yerden online kişi gelmesini nasıl bekleyeceksiniz.
-----------------------------------------------------------------------------------
Google Translate (Turkish => English)
Hello, Allods players and officials.
The game server information about you hopefully are paid. No one is left on a server. 2, There are 3 people barely. There are games I've seen in a single union. New Horizon Room.
I wonder if the authorities. Current members to improve the game's online Do you have a project? Let us quote on leave or assigned characters. Chargeable even if he wanted to play on other servers, the character does not want to leave. Already merged servers thoroughly confused mess. I do not see any Allods Online's ads on the Internet. Edit: . How come people from your place of residence online will wait.
İlginiz için teşekkür ederim. Fakat sunucunun içi bomboş. Bu konu hakkında önemli şeylerin yapılması gerek. Diğer oyun ismi vermek konusuna gelince. Örnekleme olarak verdim. Zaten o söylediğim oyunu Türkiye'deki çoğu kişi biliyor.Merhaba
Merhaba, Allods oyuncuları ve yetkililer.
Oyunun ücretli server hakkında bilginiz umarım vardır. Serverde kimse kalmamış. 2, 3 kişi var anca. Oyunda gördüğüm bir tek birlik var. Oda New Horizon.
Acaba yetkililerin. Şu oyunun online üyesini arttırmak için bir projeleri var mı? Yoksa bırakında ata karakterleri aktaralım. Adam ücretlide oynamak istese bile, diğer sunucudaki karakterini bırakmak istemiyor. Zaten bu serverler birleşti ortalık iyice karıştı. İnternette hiç Allods Online'nin reklamlarını görmüyorum. Edit: . Oturduğunuz yerden online kişi gelmesini nasıl bekleyeceksiniz.
-----------------------------------------------------------------------------------
Google Translate (Turkish => English)
Hello, Allods players and officials.
The game server information about you hopefully are paid. No one is left on a server. 2, There are 3 people barely. There are games I've seen in a single union. New Horizon Room.
I wonder if the authorities. Current members to improve the game's online Do you have a project? Let us quote on leave or assigned characters. Chargeable even if he wanted to play on other servers, the character does not want to leave. Already merged servers thoroughly confused mess. I do not see any Allods Online's ads on the Internet. Edit: . How come people from your place of residence online will wait.
Tabiki bizimde projemiz var. Ücretsiz sunucumuzdan, ücretli sunucumuza hesap aktarımı mümkün değil malesef, öneriniz için teşekkür ederim.
Yorum yaparken diğer oyunların ismini vermek yasaktır başlık ve yorum eklerken buna dikkat edelim.
İyi Oyunlar.
Bana kalırsa vaktinizi heba etmeyin çünkü oyun 3 ay önce bitti. Dahada eski haline dönmez. Oyunda kimse kalmadı o kalanlarda serverlar birleşince diğer serverdan gelen 3-5 oyuncu. Ne ittifakta ne de imparatorluk tarafında kimseler yok.Arkadaşımı ikna edebilirsem 2 kişi başlayacaz server'a.6.0.0 ile lvl sınırı yükseleyeği için kasılan itemleri sorun etmiyorum.Forumun ingilizce bölümüne baktığım kadarıyla İmp tarafında aktif birlikleri varmış ama ittifak tarafı hakkında bişi demiyorlar hatta yazı yazan bile yok.Karşıda rakip olmayınca mmo'nunda bi manası kalmıyo haliyle.Onu geçtim imp tarafına geçip başlasam bile heriflerin oyuna devam edip etmeyeceği belli değil bide ortada kalmak var.Oyunda Türk olup 2 tarafın atmosferinide bilen biri beni aydınlatabilir mi? Veya F2P modelinde oynayıpta P2P'ye geçmeyi düşünen benim gibi oyuncular var mı?F2P modelinde baya oyuncu var yarısı hatta çeyreği P2P'de olsa oynamaya değer